merimiri Mercimekannesi45 benim beklentim isteğim normal inşallah ama akışta ne olur bilmiyorum 🤷🏻♀️
merimiri 1931 valla çekinsem de gidip o işlemi yaptıracağım korkunun faydası yok 😂😂 odadan çıkınca muhtemelen biter
merimiri Merve1712 bakalım zorlanıyorum uyuyamıyorum mesela 🫤 birazdan kalkıp yürümem lazım evin içinde kaburgalarım acıyor bi tek bende mi oluyor bilmiyorum
Mercimekannesi45 merimiri inşallah sağlıkla hayırla zamanında gelsin benim sezeryan 18 Eylül gün verdi doktorum bekleyislerimizin sonu gülistan olsun inşallah
Merve1712 merimiri bendede artık başladı canım otursam batıyor yatsam kasılıyorum bu zamana iyi gelmiştim şimdi baya zorlaştı
Dilan_Deniz merimiri aynen bilmemek daha iyi bbnde ilk doğumda nolcak diye bilemedim,ama bunda bile bile gidecek olmak korkutuyor beni aşırı stres oluyorum çok farklı ya🤦
Dilek_04 merimiri Altan muayene etti . Test tutu negatif çıktı su değil dedi. Ama böyle olupta gerçekten suyu gelmiş olan insanlar da var kafam çok karıştı
Dilan_Deniz merimiri bnmde 2 ci sezaryen olucağı için bi endişe var içimde bir türlü rahatlayamıyorum,sabah kan vermeye gidicem çarşamba da sezaryen olucam inşallah
Sevginur61 merimiri 10 gün önce güzel bi sancı çektim o günden sonra arada bi adet olacakmışım gibi ağrılar vurup geçiyor o da kısa süreli ve çok arada oluyor
merimiri gktgmom sen daha yakın Gibisin mutlu sona cnm 🤭 bizde nişan falan yok dün bi şey oldu bende de sanırım akıntıydı devamına bir şey gelmedi çünkü bekliyoruz 🤷🏻♀️ sağ Salim alırsın kucağına inşallah
merimiri GlyEylul haha valla benimkinin de keyfi yerinde yiyip içip yatıyo beyfendi de benim keyfim yerinde değil hareket ettikçe kaburgam acıyor artık 🫤
gktgmom merimiri ay inşallah canım benim ebe çatı muayenesi yaparken uyarı vermiş ondan da geldi diye düşünüyorum doktorum öyle dedi çünkü çatı muayenemde kanamam oldu artık gelsin istiyorum 🥲
Sevginur61 merimiri valla benimde ilk tecrübem olacak ama bildiğim kadarıyla evet sancı gelmezse suni sancı verilecek