Merve1712 merimiri benimde son 17 gün🥰ama kasık ağrılarım başladı sizlerdede oluyormuş normal sanırım bu durum işk defa yaşayınca panikledim bir
merimiri Merve1712 yok benimde oluyor zaten gece beni nst soksalar rahst 100 çıkar 😂😂 şu an bile var mesela ağrım
Esoss22 merimiri aynen bende oyleyim hareket etmedigi zaman insan panikliyo hayirlisiyla kucagimiza almayi nasip etsin rabbim
Rumeysakrdnz1601 merimiri aynen bakalım bir aksilik olmazsa normal istiyorum sezeryan korkutuyor beni
Dilan_Deniz merimiri çarşamba günü sezaryen olucam çok heyecanlıyım 2 ci doğum olucak nasipse biraz korkuyorum
1931 merimiri doğumda çok daha beterlerini görecek ebeler hemşireler 🥲 alıştırma olur hiç değilse 😃 o an başka bişey düşünün çekinmeye faydası olur belki
merimiri GlyEylul aaa 3 e kadar gelmedi demek benim ki her an çıkacak gibi yoksa son güne kadar senin de mi Böyleydi ?
esdemiralay merimiri Gerçekten öyle yaaa baktığım herkesle aynı gün doğuracak gibi hissediyorum 😂 doğuran yazsın artık bir bir eleneceğiz sanırım
Dilan_Deniz merimiri aynen bilmemek daha iyi bbnde ilk doğumda nolcak diye bilemedim,ama bunda bile bile gidecek olmak korkutuyor beni aşırı stres oluyorum çok farklı ya🤦
18082018 merimiri yalancı sancılar dışında bişey yok oğlumda geç gelmişti şimdi kızda geç gelecek heralde
merimiri 1931 valla çekinsem de gidip o işlemi yaptıracağım korkunun faydası yok 😂😂 odadan çıkınca muhtemelen biter