merimiri Artık sonlara gelmiş bulunmaktayım 🤭son 3-4 gündür hiç uyuyamıyorum geceleri çok kasılmalar var karnımda buna bağlı ağrı oluyor hala bekliyoruz bakalım son 19’u görür müyüz görmez miyiz bilmiyorum sizin son kaç acaba durumlar nasıl ?
Rabia_36 merimiri benimde son 19 gece bir saatte tuvalete gidip gelmeler başladı gün içinde hafif kaşık sansici gelip gidiyor birde çok yorulursam bel ağrısı bazen aşağı tarafta bir ağırlık hissi oluyor bakalım ne zaman gelecek 🤭
merimiri Rabia_36 aynıyız gün olarak da yaşananlar olarak da beni anlatmışsınız 😂bakalım hangimiz doğuracak 🤭🤭
alinsmom_ merimiri son 18 bizim de ama bilmiyorum o kadar durur mu.. geceleri aşırı hareketli sizin de öyle mi? Yerinden çıkacak gibi durmuyor bu yüzden uyuyamıyorum 🥲
merimiri alinsmom_ hareketli cnm bence artık sıkışıyorlar bir ann önce sağlıkla kavuşalım inşallah 🤲🏼
LinamAsyam merimiri son 13 bizimde 7-8 gündür adet sancısı kasılma çekiyorum düzenli olmadığı için endise etmıyorum. Birkaç kez NST ye bağlandım sonra bir sorun çıkmadığını görünce evde düzenli sancı gelmesini bekliyorum. Hayırlısı olsun inşallah. Eylülü beklemez demiştim ama bekledi.
merimiri LinamAsyam bende hep eylülün ilk haftası olarak içime doğdu ama 40. Haftaya gideceğini pek zannetmiyorum nasip bakalım Allah büyüktür 🤲🏼
Amphitrite Son 13. Kasık ağrılarım var, yatakta dönmek zorlaştı. Ne zaman ne zaman diye bekliyorum ben de 🤷🏻♀️ sık sık bebek bi tarafta çok fazla toplanıyor
merimiri Amphitrite benimde sürekli toplanıyor cnm sağa dönsem orası ağrıyor sola dönsem orası da aynı bu ara kalkıp gece evin içinde yürüyorum öyle biraz duruluyor Allah sağ Salim kucağımıza almayı nasip etsin 🤲🏼