Akkdkxjdndbn Bsrnura engin beyin çalıştığı hastane çok hijyenik gelmedi bana açıkçası. İkisini de araştırın gerçekten. Bizde tayinciyiz, buranın yerel halkı çok memnun kaldığı için gitmiştim ben de. Hakkınızda hayırlısı olsun
Bsrnura Akkdkxjdndbn evet hastaneye çok temiz değil diyorlar o konuda tereddüt ettim muayene ücretleri nasıl Bingölde
Akkdkxjdndbn Bsrnura yunus bey 850, 10 gün sonra da yine çağırıyor kontrol için , ona ücret ödemiyorsunuz .
SmyEsciv myangelson aslaaa gelmeyin zaten aslaa bizde taşınıyoruz artık bıkmış durumdayız tahammülüm kalmadı ki bizim tüm yakınlarımız burda gurbette kimsemiz yok
myangelson SmyEsciv yok ya zaten temelli yerleşme gibi düşüncemiz asla yok İstanbul’a falan 😅 abimler falan var orada, nöroloji doktorum var arada bir gidip geliyoruz da o sebeple çok kalabalık geliyor 😅
SmyEsciv myangelson çook kalabalık hiç bir yeri yaşancak gibi değil artık. Aman inş hiç oturmazsınız 😊
SmyEsciv myangelson en güzelini yaparsınız çocuk için en güzeli köyde yaşamak valla bir daha ki yazın bende köyde kalmayı düşünüyorum full
myangelson SmyEsciv evet bence de kesinlikle. Önceden sehiri çok severdim ama şimdi kesinlikle köy en iyisi benim de kafam götürmüyor 😂😂
SmyEsciv myangelson ayy biz yaşlandık mı acaba 😂😂 bende hiç böyle bir insan değildim ya noldu bir anda anlamadım 😂
SmyEsciv myangelson aaaa burçdaşız hemde aynı yaştayız bende 22 eylülde giricem 😂 Doğum günün kutlu olsun bu arada😊
Gskcmz Bsrnura ben Bingöl’de oturuyorum devlette doğum yaptım Sevil Bayramzade vardı çok iyi bir doktordu 2 ay önce Muş a tayinini istemiş Özel hastanede Engin bey var o da iyi