0defne0 önce kalbi durduruldu iğneyle . Karninizdan iğne yapiliyor ama acı ağrı olmuyor. Bazılarında doğduktan sonra kalbi duruyormus haftaniz küçük sizin nasıl olur bilmiyorum . O sırada bakmamak daha iyi oluyor. . Hap seklinde önce ağızdan dil altına sonra vajinal olarak hap koyuyorlar. Zamana bırakıyorlar süreç yavaş yavaş ilerliyor . Önce hafif ağrılar sonra adet ağrısı gibi bebek aşağı iniyor. Geldiğini hissediyorsunuz ikininca çıkıyor sizin haftaniz küçük benim 25 haftalıkti . Sancı esnasında yürüyün bol bol çömelip kalkın. Sıcak su imkanı olursa karnınıza belinize su tutun çok işe yarıyor. Plates topuda etkili oluyor.
Sizin ilk mi olacak . Süreç kimisinde uzun kimisinde kısa suruyor benim akşam 7 de verildi gece 1 e doğru doğdu bebeğim . Büyük bebek doğumu gibi olmaz . Sonra plesanta doğdu kürtaja gerek kalmadı. Dikiş kesi birşey olmuyor normal şekilde kalkıyorsunuz
…Bebeğinizle bol bol konuşun , siz onu cennete doguruyorsunuz bir gün kavuşmak var .🕊️Rabbim imtihaninizi kolay eylesin.
Rabbi yessir duasını dilinizden hiç eksik etmeyin her an🌾
Kulaklarınızı dışarıdan gelen herşeye kapatın. Bunun Kararını siz ve eşiniz veriyorsunuz. Kendinizi suçlamayın iki turlude imtihan