sibelasy Queen3524 ense kalınlığı ilk belirti olarak çıktı sonra kalp sorunları amniyosentez yapıldı öylece sonucu öğrendik
betyy16 Smh22 bence bunu kafanıza takmayın 11 haftaliikken benim de ense kalınlığı 3.2 ölçüldü. Sonra fetal dna yaptr dediler yaptırdım ve sonuç çok şükür temiz geldi. Ve doktor sebebini hiçbir şeye bağlamadı bile içinizi ferah tutun Allahın izniyle bir şey olmaz
betyy16 Smh22 bence bir iki hafta bekleyin biz o anlık korkuyla hemen yaptırdık ama 1 hafta sonra ense kalınlığı normal haline döndü kimse anlam veremedi
Aslaninannesi_ Smh22 bence doktorunuzu değiştirin madem fetale güvenmiyorlardı ilk başta amniyosentez yapsaydılar böyle saçmalık mı olur bana doktor ikisini sundu ben direk fetali seçtim
Rungan Smh22 daha belli değil sonuç bekliyorum ama her şeye hazırlamaya çalışıyorum kendimi üçlü test 1/50
06Pembemavi80 Rungan hakkınızda hayırlısı olsun , Rabbim gönlünüze ferahlık versin. Kolaylık versin. Bende 24 haftalıkti meleğim. 2 ay oldu . Ne çabuk gecti anlamıyorum. Ama o karar asamasi değerlendirme kısmı hiç bitmeyecek bı 3 haftaydi. Geçmiş olsun🕊️
Rungan Smh22 banada bulgu da olabilir normal bebeklerde de olabiliyor nazal kemik küçüklüğü dedi perinatolog