beyzagrdg Diamondstallion yumurtlamadan kaç gün sonra öğrendiniz ve kaç haftalıktı bende 24 ünde olduda ne zaman test yapmam gerekiyor bilmiyorım
Diamondstallion beyzagrdg 18 ağustosta profoctor erken gebelik testi yaptığımda silik çıktı. 20 ağustosta kan verdim pozitifti canım
aymir_46 beyzagrdg benimde bat 3 gösteriyor valla bende bir türlü emin olamıyorum adetmi gebelikmi geçen aylarda bulantı bile oldu ama adet oldum oyüzden kesin hamileyimir diyemiyorum🤭🥴
Onurbanuu beyzagrdg bende sızın gıbıydım test aldım sılıktı aslında ama kan verdım 0.05 cıktı belkı erken yaptım bılmıyorum ama belıtrılerde barız vardııj
beyzagrdg Onurbanuu sürekli test yaparak kendimi bunaltmak istemiyorum o yüzden şuanlık beklemeyi tercih ediyorum bakalım
FatmaKurtulus94 beyzagrdg bende akıntı ve sık idrara çıkmayla şüphelenip test yapmıştım ve şüphelerimde haklı çıkmıştım ☺️
hamileyimkiben beyzagrdg bende aşırı göğüs hassasiyeti olmuştu ordan anlamıştım adetime 10 gün falan varken
Diamondstallion beyzagrdg ben 12 gün sonra yapmıştım çıkmıştı balım. İyi bir test varsa elinde, erken gebelik, yarın sabah yap istersen