Buseemm Gizeminannesi yardimci olabildiysem ne mutlu bana 😂🌸 hem fiyati dediklerine göre biraz daha da uygun sanki umarim butcene uygundur
Gizeminannesi Buseemm kartım yokki, eşimin de kartı yok kaybetmişti aylardır her pazartesi günü bankaya gidip çıkaracağım diye diye kartsız Quar kodla para çeker 😂 Trendyol kullanamıyorum zaten 🤍
Buseemm Gizeminannesi en son biri bu yorumu yazmis 😊 anladim cnm hayirlisi insallah bulursun ne diyeyim
Mervealya1992 Gizeminannesi trendyolu indirin ozaman zor bısey değilki burda. Biride kargo yollucak aynı zamanda gelcek trendyoldan sıpariş verıncede
Gizeminannesi Buseemm aaa demkki taze değil siyahlaşmış evet ben birine hesaptan yollarım anca kartla olmuyor 🤍🌸
12_annee Gizeminannesi evet canım izmirde yaşıyorum ve Bayadır pazarlarda yok ne soyulmuş hali ne de yapraklı enginar
myangelson Gizeminannesi enginar zamanı geçti Nisan Mayıs olarak biliyorum bir ara annem ekiyordu bahçeye Mayıs’tan sonra olmuyordu hatta Mayıs bile geç oluyordu kılçıklanıyordu 🥲 yani çanak hali olsa en kotu marketlerde falan da bulunur ama o hali biraz zor gibi. İnşallah bulabilirsiniz 🥲
twinsmom__ Gizeminannesi ayyy yok artııkkk😳 çevremde olsa inanın ki elimden geleni yapardım çok üzüldüm😔
Gizeminannesi Mervealya1992 hayır öyle değil indirsem de kartım yok,benim de eşimin de burda biri yollasa hesaba atarım diğer türlü kart olmadığı için alışveriş yapmıyorum
Kubracigimm Gizeminannesi Bir de buraya bakım isterseniz , yorum yok ancak soru cevaplarda bütün şekilde gönderdiklerini yazmışlar. 22 ağustosta sorulmuş en son
Zmom Gizeminannesi gittim varmış fakat yetişemedim bitmiş :( sıcak diye akşam üzeri çıkıyorum genelde geç kalmışım ne yaptın yiyebildin mi?