Niloyaaaaa Gizeminannesi kuzum valla mevsiminde aşerseydin burda sürekli pazarda satılıyordu alır sana kargolardım ama bu dediğim yerde bizim burda günlük taze soyum enginar satıyorlarmış eğer durumunu anlatırsan soymadan çiçek olanını gönderirler diye düşünüyorum
Melikeex Gizeminannesi instegramda gurme_enginar dıye bı sayfa var bı bak canım normal canak tarzı satıyorlar ama rıca etsen yollarlar bence yada cevrendekı manavlara sor ıst tarafındaysan rahatca bulursun file markette de vardır
Nakskdkdkd Gizeminannesi anladim canim ben izmir cevresindeyim burda pazarda gormustum çanak enginar ama siz butun istiyosunuz sanirim
Civcivlerinannesi Aslında manavlarda vardır. İstanbulda çok var. Sizin oralarda minik manav tarzı yerler yok mu merkezi kısımlarda
Gizeminannesi Civcivlerinannesi bir sürü manav var ama satan yok hiç satmiyorlarmis sordum sormaz olur muyum 🤍 en son burası aklıma geldi 🤍🌸
sumeyra00 Gizeminannesi https://www.instagram.com/gurme_enginar?igsh=Nmc3aGk2c2o2aWxw Bu sayfaya bir yaz canım olduğum memlekette bir hanımefendi ilgileniyor inşallah yardmcı olur sor bakalım
Buseemm Gizeminannesi yardimci olabildiysem ne mutlu bana 😂🌸 hem fiyati dediklerine göre biraz daha da uygun sanki umarim butcene uygundur