Batuhan-zeynep-engin8 halimeaydinnn Evim uzak gidipte alamıyorum o yüzden dahili numarasını arıyorum arayıp asistanından alabilirim belki
Beyzasbc Gebeliğimin başından beri Senem Hocaya gidiyorum ve çok memnunum randevu için asistanına bağlanmayı isteyin onlar hemen randevu ayarlıyorlar
Gzm34 arslann43 şimdi gördüm kusura bakmayın. Ben para vermiyorum gebelik teminatım var sigortama ek. O yüzden muayeneler tahliller nst dogum vs hepsi içinde.
Busra01nil Gzm34 bende bedia hocaya gidiyorum çok enerjik çok pozitif çok seviyorum fakat ulaşmak çok zorrrr numara vermiyor doğuma gelmezse diye korkularım başladı
Gzm34 Busra01nil doğuma geliyor merak etmeyin. Benim planlanandan önce olmuştu ani şekilde gittim ve direk doğuma almamız gerek dediler ve akşam 20.30 da oldu kendisini çağırdılar geldi merak etmeyin. Ben kendi doktorumu istiyorum dedim ve ameliyatıma o girdi.
Gzm34 Busra01nil evet çok yoğun cidden. Ben de ilk aylar randevuları alıyordum ama sonra kontrollerim sıklaşınca direk hastaneye gidip orda kayıt açtırıyordum bu güne çağırdı beni diyerek. Yoksa randevu bulmak cidden zor.