Kızlar bebeğim 2.5 aylık süt+ mama kullanıyorum sütüm yetmıyor ama bebeğim 2 günde bir kaka yapıyor normal mi değil mi bilmiyorum hipp mama kullanıyorum poposuna zeytinyağ sürüyorum mamasına zeytinyağ katıyorum masaj da yapıyorum olmuyor olmuyor…. Daha fazla ne yapabilirim 2 gün uzun bir süre mi kafamda deli SORULAR🤯
Bebeğim kaka yapamıyor ne yapmam gerekiyor
Helpppp
Doktor 6 güne kadar yapmanasının normal olduğunu söyledi benim bebeğim için bebeğim 15 günlük bende hipp kullanıyorum
Muratseyma2015 benim bebeğim ilk doğduğu zaman 8 gün kaka yapmamıştı doktor normal demişti. Biz ara ara lavman yaptık ek gıdaya geçince düzeldi
Bobii ya önceden günde 8-10 kere yapardi büyüğü için mi böyle oldu mamadan mi anlamadım sma çok gaz yaptı bizde aptamilde çok gaz yapıyormuş be yapacağımı şaşirdim
2kidsmomm o zaman biraz daha bekleyeyim teşekkür ederim 🙏
benim oglum dogumunda. ta ek gidaya gecene kadar 5-6 gunde 1 yapardi.3 ayina kadad mama da veriyordum sonrasonda sadece anne sutune gecmisdik.yine ayni oldu.doktor 15 gunde yapmasa normal.demisdi.siz yinede doktorunuza danisin en dogrusunu o soyler size
Muratseyma2015 Bebeklerin bağırsak dengeleri tam bu zamanlarda oluşur. Büyüdükçe daha az dışkılayacak. Korkmayın.
Kelebegimmm tamam çok çok saol içimi rahatlattınız 🙏
Retjza teşekkür ederim çok saolun🙏
Muratseyma2015 Rica ederim ❤️