AdaEcem gonca_gull çok teşekkür ederim. Planlıyrdm ama bu ay da olmaz diye düşündüm. Eşime daha söylemedim 🫣
AdaEcem Nurbl baş ağrısı adet öncesi oluyor baş ağrısı olmayınca hamile olabilirm diye düşündüm. Bı de sürekli uykum geliyordu aksam erken uyuyordum. Çok belli eden belirtim olmuyor genelde
AdaEcem Birdemetyasemin daha eşime söylemedim 🫣 kan vermedim. Biraz dha gecsin normal gebelik testi deneyeceğim
AdaEcem Nurbl hayırlısı olsun. Ben Mayıs tan beri denedim de pek düzenli olmadı. Bu ay da olmaz diye düşündüm. Belirti pek hissettirmiyor değişik.
Birdemetyasemin AdaEcem bayağı belli tebrik ederim sağlıkla gelsin inşallah 🥹 kan verdiniz mi bu kadar koyuluğa kaç çıkar merak ediyorum 😂
AdaEcem Birdemetyasemin kan vermeyi düşündüm de kocama söylemedim daha. Eşimde de bence hisseti sormuyor 🙄 bende söylemiyorum
AdaEcem Birdemetyasemin eşime dedim bütün gün başım agrdi ne desin, adet öncesi baş ağrın oluyor ondan. Hâlâ gebelik olduğu bilmiyor bende söylemedim🫣
Birdemetyasemin AdaEcem o kadar beklemiyo eşim heralde 😂 ilk gebelik değil sanırım alışkın mı acaba 😀