Salihanurrr AdaEcem bende rahatlıkla görüyorum ikinci çizgiyi canım hayırlı olsun inşallah belirtilerin varmıydı
Kafi AdaEcem hayırlı olsun bence var benim de Bat 2 yarin sabah bende erken gebelik testi yapicam inşallah vardır 😊
Sehnur AdaEcem o zaman hamilesinizdir bi kaç gün sonra direk yapın bu erken gebelik testleri geciktikten sonra direk çift oluyor çünkü gebelik olmadıgı zaman o ikinci çizgi hiç görünmüyor sizde silik çıkmış var gibi duruyor
Minkkk AdaEcem var evet hayırlı olsun inşallah koyulaşır ben 5 gün kala daha silik görmüştüm adetime 1 gün kala 346 çıktı yükselecek mi takip edeceğiz 1 boş gebeliğim var inşallah yükselir
AdaEcem Salihanurrr pek belirtim yoktu, normalde adet olacağım hafta baş ağrısı oluyor bu hafta olmadı şüphelendim.
Tturcan AdaEcem Benim testimde böyle silikti canım adete 3 gün kala öğrenmiştim kan verip netleştirebilirsin
Sinemce1 AdaEcem ben de dün erken gebelik testi denedim bundan çok daha silik bir çizgi çıktı hemen hastaneye gidip beta baktırdım hamileyim 💓💓 bence sende de hamilelik var
Maviyesil0 AdaEcem hayirli olsun ☺️ bende bu şekilde öğrenmiştim hemen kan verdim beta hcg 200 lerde çıkmıştı