Zelisshh Prilam dr kullanmaya başladım bir tane aldım iyi geldi uyku sersemlik gibi yan etkileri oldu ayrıca ben panikaatak ve anksiyete hastasıyım ilacımı kullanmıyorum bıraktım fakat bu prilam bende huzursuzluk yaptı gibi böyle bi etkisi olan var mı acaba
Suliss76 Zelisshh Uyku ve bağımlılık yapıyor bir süreden sonra 15. Haftadan beri kullanıyorum 36.6 haftadsyım onsuz yapamıyorum içmeyince ağlıyorum kusuyorum
ipos Zelisshh ben daha başındayım hamileliğin, yola çıkacağım için istemiştim doktordan bana bu ilacı yazdı. Yolda kafam kalkmadı baya uyudum bulantı sıfırdı bana iyi geldi
Mervecimmm Zelisshh ben de prilam mı yaptı hamilelikten mi bilmiyorum ama aşırı huzursuzum, kafam bulanık , zihnimi toplayamıyorum.
Aeell Suliss76 22 haftalığım al bendende o kadar resmen kış uykusundayim gibi uyuyor içmeyince kusuyom başım ağrıyor o gün çok sinirlenym
Hcrn87 Suliss76 Bu yorumunuza çok şaşırdım çünkü bu ilaç bağımlılık yapıcı ilaç grubunda bulunmuyor bundan doktorunuza bahsettiniz mi acaba? Ben de kullanıyorum bende yalnızca ilk hafta uyku yaptı şu an 13. Hafta sonundayım gayet enerjiğim. Uyku yaptığı için yalnızca gece alıyordum hala öyle devam ediyorum uyku konusunu doktorum söylemişti
Aysolin Ben hamileligimi ilk ogrendigimden beri kullaniyodum. Herhangi bi yan etkiye rastlamadim. 18.haftamda acaba bulantim gecmis mi diye kontrol etmek icin içmeyi biraktim. Ve gecmisti. Son 3 haftadir icmiyorum
Zelisshh Mervecimmm bence hamilelikten aynıları bende de var beynim çalışmıyor resmen düşünme yetimi kaybettim sanki ilerleyen günlerde böyle olmaz inşallah
Aysell47 29+2 haftadayız prilamsız yapamıyorum ben gündüz değilde gece yatarken 2 tane alıyorum gündüz rahatım bi ara bırakayım bakalım geçmiş mi bulantım dedim mahvoldum yani devam kullanmaya .
Fatmadali Zelisshh ay ben 2. Gün kullanmayı kestim yaptığı şey uyku değil resmen sarhoş gibi oldum kafamı tutamayacak kıvama getiriyordu uyuşuyordum resmen
Zelisshh Fatmadali ben de öyle oldum sarhoş gibi uyku halim var ama uykuya dalamıyorum etkisi oldu yemek yemek için sonradan da huzursuzluk yaptı daha bir kere içtim devam edemicem herhalde
Fatmadali Zelisshh ben doktoruma söyleyince hemen değiştirdi zaten başka ilaç önerdi ama onuda almadım bile çok şükür 7. Haftadan sonra azaldı yani idare edebilecek kıvamdayım ilaçsız
BetulSahin5444 Uyku yapıyor ama gece iki tane içince gündüz o kadar etki görmedim bir kutu kullandım sonra ilaca vücudum alıştı galiba kusmuyom ama sürekli bir bulantı tiksinme hissi bide ağzımın tadı yok 😕iki haftadır perişan ve açım ne zaman geçecek 🥺
Suliss76 Hcrn87 Evet madem böyle doğuma kadar kullan dedi 2 tane kullanıyordum günlük 1 haneye zor düştüm
Beyza_12 Zelisshh ben ilk gebelikte 6. Haftada başladım doğuma girdiğim gün sabah bile içmiştim ve ben günde 4 içiyorum 2 tane gece uyumadan 1 sabah 1 öğleden sonra 🤷🏻♀️ şuan ikinci gebeliğim yine 6. Haftada başladım 4 taneyle şimdi 12. Haftadayim hala devam yine doğuma kadar gider bence çünkü benim baya kötü geçiyor prilam olmazsa biterim heralde
Dilekulgtt Zelisshh bana niye fayda etmiyor bu ilac ya gece yatarken 2 tane al dedi ama gündüzleri cok fenayim bulantilarim oluyor ama öğünü mu değiştirsem
Zelisshh Dilekulgtt bana da gece 2 gündüz 1 dedi gece iki olmasının sebebi sabah bulantısı ama bende sabah bulantısı yok gün içinde oluyor dediğiniz gibi