Betulkarakus4 bende kan testi yaparak öğrendim ogun sonuçlar da kayıt yaptı sonra ilk doktor kontrolü haber verdim taki 20 haftalik olduk ne arası sordu ablam demese bilmiyorum aşılarım varmis ve bu süreçte kontrol e çağırıp bilgi alıp ilaç ta vermesi gerekiyormus ama sorumsuz biri olunca ben gittim öyle aşı oldum 2 ci doz da 5 aralikti vuruldugumdada yoktu izinleymiş başka hemşire yaptı bu süreçte de aramadı ocağın 11 de arıyor 9 ocakta randevun vardi gelmedin benim haberim yok dün arıyor gelmedin önce eşimi aramış kızmış sonra ben kizdim mecbur değilmiş aramaya falan filan dün böyle saçmalık yok ablam diyor nasıl arayamaz senin sürekli takip etmesi gerek ilaçlar vercek çocuk doğunca iğneleri var dedi dün lafları soyledim kaydımı aldıracağımi da çok sinir oldum daha bana kusura bakma diyeceğine kendini savunuyor arayamazmış öyle tlfnundan yüksek sesle konuşuyor bide karşısında hamile biri var demiyor erken doğum tehlikem var yatıyorum bide neyse kizdim bağırdım kapattım tlfnu sonra bana msj atıyor şubatta randevu msji demekki ıstenilince böyle bi uygulama da yapabiliyormuş ve 29+4 haftalik olmuşum bu süreçte düşünün artik benim gibi ilk hamileliği olan insanlar var ablam yonlendirmese ne aşıdan ne kontrollerden haberim var bugün eşime kaydımı aldır dedim cocuklarim doğunca haberde vermiycen aşıları var diye böyle sorumsuz hemşirelerde var malesef