Hmdylvc gktgmom ben de kullandım. Suyum gelmişti, sancı odasına aldıklarında annem dışarda beni beklerken koymuş suya, duasını okumuş ama neydi bilmiyorum internetten bakmislardi. Hastaneye vardıktan 3 buçuk saat sonra doğum yapmistim 😃😃
gktgmom Hmdylvc maşallah ne güzel Rabbim evladınızı size bağışlasın 🙏🏻 sancım arttığında yapmam gerekiyor sanırım
elif475475 gktgmom ben hastane odasındayken koydum açıkçası. Açılma ilerleyince de birkaç yudum içtim. Sonra daha hızlı açılma oldu. Doğum sonrası da çıkardık hemen
gktgmom elif475475 sancım olduğunda koymalıyım sanırım bugün 1 cm açıklığım vardı sadece bir de ebe uyarıda bulundu doğumun başlaması için ama şu an sancım yok
Hmdylvc gktgmom evet, doğum için sizi aldiklarinda kullanabilirsiniz. Açılmayı kolaylastiriyor. Ama doğumdan hemen sonra sudan almayı unutmasınlar, suyu da döküyorlar sanırım.
Hmdylvc gktgmom Rabbim kolaylikla dogumunuzu nasip etsin sağlıcakla kucağınıza alın yavrunuzu inşallah 🥰🥰
gktgmom Hmdylvc amin inşallah çok teşekkür ederim Rabbim hepimize hayırlısını nasip etsin inşallah 🙏🏻
gktgmom haticeyildirim içende varmış içmeyende ama bir iki yudum içilsede bir şey olmaz diye düşünüyorum