gktgmom Kızlar bugün nst de düzenli sancım çıktı çatı muayenesi yapıldı 1 cm de açılmam varmış ebe baktıktan sonra nişanım geldi meryem ana eli otunu kullansam açılmamda faydasını görür müyüm acaba
Z_ulall gktgmom o ot nasıl kullanılıyor ben pek bilmiyorum 39+3 üm ben dün Yasin şerif okuyup suda açtılar kendi açıldı yani sudan bi yudum içtim nst sancım vardı ama düzneli değildi
Busra6691 gktgmom Açılman varmiş sancilarin varsa direkt koyabilirsin suya çok faydası var bence ben ilk gebeligimde yapmistim bu arada suan ananas yemek ve hurma kaynatip suyunu içmek de acilmaya yardimci olur.İnsallah kolay olur doğumunuz.
Zmom Z_ulall suyunu okuyorsun bi kapta duruyor doğuma gideceğin zaman yani artık doğum başladığı an otu suya koyuyorsun ot açıldıkça rahim de açılıyormuş. Benim tanıdığım da yapmış çok önerdi bende alacağım inşallah.
gktgmom Z_ulall benim nst de sancılarım düzenli çıktı bugün 1 cm de açıklık var nişanımda geldi dedim acaba koyup bende mi içsem
gktgmom Zmom benimde nst de düzenli sancım çıktı 1 cm açıklığımda var ebe çatı muyanesi yaptıktan sonra nişanımda geldi acaba suya koysam mı diye düşündüm bende
gktgmom Busra6691 amin inşallah açılmam az ama nst de düzenli sancım çıktı bir de doğum başlasın diye ebe uyarıda bulunmuş nişanım geldi bende otu suya koyup yapsam mı diye düşündüm aklıma geldi almıştım çünkü kenarda duruyor
Z_ulall gktgmom ben içtim valla bi yudum hatta birazdan gene içerim suyun içinde ağaç oldu hala bizde tık yok 😂😂
gktgmom Busra6691 nst de düzenliydi şu an evdeyim sık sık yaşadığım bir sancı yok o yüzden kararsız kaldım koyup koymamakta
elif475475 gktgmom sancı varsa koyun suya bir iki damla için. Ama suya koyunca onun suresini de okuyun ya da yanına telefondan açın. Doğumdan sonra da hemen sudan çıkarın kesin
gktgmom elif475475 bugün nst de düzenli sancı çıktı evdeyim şu an ama sık sık gelen bir sancım yok sıklaşınca koyayım o zaman en iyisi
gktgmom Zmom sık sık sancım yok şu an ama nst de düzenli sancım çıktı o yüzden kararsız kaldım yapıp yapmamakta
elif475475 gktgmom ben hastane odasındayken koydum açıkçası. Açılma ilerleyince de birkaç yudum içtim. Sonra daha hızlı açılma oldu. Doğum sonrası da çıkardık hemen