Merve-metin Badeseyma38 bence gayet iyi canım doktorlar zaten çok kilo alımını desteklemiyor ben 12.haftaya geldiğimde +5 kg almıştım doktorum kilo alımına dikkat et kilo almamaya çalış dedi ben 45 ile hamile kaldım 12.haftamda 50 kgydum şuan kaç kiloyum bilmiyorum 🤷♀️
Balyanaklikoalam Badeseyma38 bence normal 24 haftalık oldum ilk 3 ay 4 kilo almıştım hala 4 kilodayim en son 6 ağustosta gitmiştim doktora bebeğimin de kilosu gayet iyiydi
YaseminTomar Badeseyma38 maşallah nazar değmesin 😂 benimde ikiz gebelik 29+5teyiz şuan 19 kilo aldım ben 🙈
Turkahvesi Badeseyma38 maşallah canım çok çok iyi ben de 37 haftalık gebeyim 66 ile hamile kaldım şu an 69um :)
Turkahvesi Turkahvesi amma hiç yemek yiyemiyorum ben en başta kusma vardı sonra da mide yanması kilo almak daha iyi böyle çekmektensw
Birikii Badeseyma38 çok iyi şanlısınız 😀 ben toplam 27 kilo almıştım 😯son aylarda haftalık 1 buçuk kilo alıyordum
52kmavis Badeseyma38 ilk hamilelik öyle geçti kusma koku baş ağrısı heryerim ağrıyor sızlıyordu busefer hiçbiri yok
52kmavis Badeseyma38 aslında yemek felanda çok yemiyorum günde iki öğün kahvaltı yemek hızlı kilo alıyorum
Nuriskolosko Badeseyma38 Haftaya 5 aylık oluyoruz. Ve ben 2 kilo aldım sadece 🤭🙄 50 kiloyum 🤷🏽♀️ ben de kilo almak isterdim ama bünyem bu kadarına müsaade etti 😂
dlrbdrd Badeseyma38 8 aylık hamileyim 2 kilo aldım bence kilo almamak daha iyi bebekler kilo alsın bzi almayalım en sağlıklısı bu çünkü son aylara doğru bebek büyüğü için hareket kısıtlanıyor zaten üstelik sizinki ikiz daha da zorlar sizi eğer kilo da alırsanız hiç yerinizden kalkamazsınız
twinsmom__ Badeseyma38 ay tebrik ederiiimmm😅 Bende pek kilo almadm ama ilk 4ay yiyemedm mide bulantısından zayıfladım şuan 7aylık ve 8kilo aldım ikiz hamileyim Ve iştahım çok açık dikkat edemiyorum maalesef😔