Cosimaniehaus Lind çok teşekkür ederim çok güzel yazmışsınız 🙏🏻 son zamanlar çok iştahla yemiyorum ve 4-5 aylık hamile sanıyor görenler. Doktor da geriden geliyor diyince moralim bozuldu haliyle ama burada yazan arkadaşlar içimi rahatlattı. Ben yine de yatmadan bi muzlu süt içip yatayım 😅
Cosimaniehaus Bokki küveze girmesin de sağlıklı olsunlar🙏🏻burda da herkes yazmış anormal durum yaşayan olmamış demekki. inşallah sizinki de sağlıcakla doğar🌸
Rumeysakrdnz1601 Cosimaniehaus doktorun öyle demesine bakma canım doğduktan sonra kilo alır ve bende de bi doktor minyon galiba dedi farklı bi doktor da iri olcak uzun boylu olcak falan dedi ve zaten son zamanlarda fazla fazla alıyor bebek
Siladem Benimde öyle, 33+6 da 1920 gramdı bebeğim. Korkulacak bir şey yok minyondur bebek. Ben mesela 1.55 boyundayım benden 3 bucuk kilo çocuk çıkmaz 😂 öyle düşünün, genetik her bebek farklı.
Cosimaniehaus Siladem uzun boylu demişti iki doktor da ama yapı olarak bana çektiyse zayıf olabilir. Strese girmeden yiyebildiğim kadar sağlıklı şeylerle besleneceğim🤷🏻♀️ kimse de dememiş zayıf doğdu şöyle oldu diye içim biraz da olsun rahatladı buradaki yorumlar sayesinde🙏🏻
Mine34 Cosimaniehaus benimki de hem kısa hem zayif dedi yememle mi alakalı dedim yok dedi sen de minyonsun genetik dedi
_ayla1 Cosimaniehaus kabak çekirdeği süt ve süt ürünleri balık kefir ceviz avokado ve günde 2 tane haşlanmış yumurta yiyin kahvaltıda , bebeğe kilo yapan yiyecekler bunlarmış umarım işe yarar
Cosimaniehaus _ayla1 evet yumurta iki tane yemeye başladım bir süredir. Şu son zamanlarda yavaşladı kilosu öncesinde normaldi her şey. Teşekkürler önerileriniz için🙏🏻 avokadodan da tiksindim başlarda 😑 muz kuruyemiş fslan yiyorum her gün
Merve1712 Cosimaniehaus canım benimde bebişim kız benimde minyon boy ve kilo olarak geriden gidiyor hepte dengeli ve sağlıklı beslenmeye çalışıyorum ama genetik bu durum sanırım
97-Mucize Cosimaniehaus ben yumurtayı soracaktım illa haşlamak mı gerekiyor. Ve hergün mü yemek gerekiyor. Ben yazın yumurta yiyemiyorum.
Cosimaniehaus 97-Mucize ben hamile kaldığımdan beri her gün yedim. Hatta 2. Trimesterda yumurta kaşardan başka bir şey yemiyordum diyebilirim evde pişen yemekten yiyemiyordum. Hep kahvaltı şeklinde geçti. Sabah haşlanmış akşam da kırıp üstüne kaşar ekliyordum. Haşlamak ya da kırmak çok farkediyor mu bilmiyorum açıkçası
Semanurr0 Cosimaniehaus Yaa bana da aynı demişlerdi bacakları uzun uzun diye gerçekten de öyle oldu 😂🤭
Minikkalplerinannesi Cosimaniehaus kuru meyve, yulaf ve granola, üzerine muz dograrım sütle her gün akşam yiyin çok fark edeceksiniz, çok şükür bebeğimin 3 haftadır kilosu baya farketti
Gamzeecre Caninizi sıkmayin bebeğinizi üzmeyin.bugun tesadüf genetik olacağını okudum bir yerde.anne baba minyonsa bebekte küçük olabilirmiş.bende özel beslenmiyorum eşim çok kızıyor ama hatta ama çok şükür bebeğim 25 haftalık Gayet iyi.sizinki de Allah’ın izniyle sağlıklıdır.suyu az içiyorum doğru düzgün meyve yemiyorum canım istemiyor.sadece dikkat edin dua edin Allah darda koymaz