Zlhaygt Anneler selam Kasım 9 görüyor doğumumuz neler aldınız neler almalıyım 29+5 deyim çoğu şeyi aldık ama şunu da al çok kullanışlı oluyor dediğiniz var mı ??
FKRKS29 Zlhaygt 26+7yiz bizde kasim sonu gözüküyor ama daha hiç bisi almadık 1 tane zibin aldık annem ve halası zibin tulum falan almış o kadar 😀 neler aldınız acaba bizde bu ay başlayalım artık diyoruz ama nerden başlasam bilemedim😀
beyzm34 Zlhaygt 26+2 bnde bi kaç bişe aldm onun dışında çoğu şey duryo yavaş yavaş almayı düşünüyorum bakalım
Alkar Zlhaygt bizimde Kasım sonu görünüyor aldım bir şeyler ama karmakarışık ne alayım be almayayım bilemedim gitti 😂😂
Merve32- Zlhaygt 10 kasım görünüyor benim de. Sağlıkla alın kucağınıza Herşeyini tamamladım sayılır ben bi astronot montu alıcam Siz neler aldınız
Zlhaygt FKRKS29 Ya ben 5.6 tane hastane çıkışı aldım çünkü gerçekten yetmiyor çabuk büyüyor bebek alma dediler ama kusuyor kaka oluyor elimin altına bol bol olsun diye aldım bence alın kimseyi dinlemeyin
Ftmaa28 FKRKS29 benim hastane çantam bile pijama dısında hazır nasıl bu zamana kadar durabildiniz ben şuan pijamam yok diyee bile asırı rahatsızım😃 malum son aylar kritik aman ha☺
Alkar Zlhaygt bende ona karar veremedim 0-3 ay alsam mı almasam mı diye yoksa sadece 3-6 ay mı alsam siz nasıl yaptınız
Ilknur0_ Zlhaygt 28+1deyim ve neredeyse her şeyi aldık çok şükür. Sağlıkla kucağımıza alıp aldıklarımızı kullanmak nasip olur inşallah 🙏🏽
Zlhaygt @FKRKS29 ikinci gebeliğim ilkinde bende 2 tane hastene çıkışı aldım ama yetmedi 3.6 aylık çok aldım ama bebek zaten 40i çıkana kadar hastane çıkışı giyiniyor çok zorlanmıştim
Zlhaygt Dolap uygulamasını takip edin orda çoğu kişi giyilmemiş bebek kıyafetleri satıyor hem fiyatlari da iyi 🌸
edanurarii İlk oğlumdan kalan kıyafetleri kullanacağım yine 2 tane hastane çıkışı 1 tane isimli hastane çıkışı iki tane yelek iki tane takım 2 tane alt aldım fazla birşey almadım ben
arnka_mommy Zlhaygt 27. Haftadayız bebeğin bir çok ürünü bitti sayılır ufak tefek şeyler kaldı kendim için pijamalar atletler terlik vs kaldı onlar için de indirim bekliyorum zamanımız var gibi şuan 🫠 Sağlıkla gelsinler 🌸