Minikanne-76 Benim bebeğim 😢😢 34+4 de doğdu kuvozde 1850 Gr kilosu Batman’da yatıyor çok özledim duanızı bekliyorum 😢 Gebelik zehirlenmesi yaşadım Sağlıkla gelsin herkesin bebişi inşallah benimde bebiş evine sağlıkla hayrla dönsün 🌸🥰
1Ali Minikanne-76 haftası çok küçük değil, Rabbim en kısa sürede hastaneden alıp evinize getirmeyi nasip etsin 🌸
seevoolii 1Ali inşallah canım çok teşekkür ederiz 💖 en iyisini yapmışsın gerçekten erkenden halletmek en güzeli. Çok şükür bugünümüze. İnşallah hayırlısıyla sağlıkla gelsinler 🥹
Minikanne-76 seevoolii İnşallah canım benim Allah razı olsun sizlerde sağlıkla büyütün evlatlarınizi🙏🌸
rumisam 1Ali ayyy hayırlı olsun 🌷29 haftaligim daha var bana ilk olacağı için çok heycanliyim ve biraz tırsıyorum😅
Minikanne-76 rumisam Amin inşallah canım benim Allah razı olsun 🥺😢😢 çok özledim sizde sağlıkla büyütün inşallah 🌸
Minikanne-76 1Ali Amin inşallah canım benim Allah razı olsun ♥️🥰😢😢 ama çok özlüyor insan inan bana Aglamadigim tek dakika yok
1Ali Minikanne-76 sağlığı için orda, evet çok zor bir süreçtir düşünmesi bile yetti bana ama onun iyiliği için her şey. Çabucak toparlanır merak etme annesi🌸