Candaan Hazelensar canim bunu doktoruna belirt çünkü bazı hamilelerde aşırı cips isteme arzusu eksik bir vitaminden kaynaklanıyormuş
Sedahoca Hazelensar kola içtim cips de yedim ama cipsi kustum çoğunlukla kola da çok aşırı değil bir bardak içiyorum
oznuryalcn Hazelensar Kolayı hamile kalmadan öncede pek aramazdim ama cipsi bende yiyorum abartmadigimiz surece bisey olacaginida sanmiyorum canim 😊
Fattmasevinc Hazelensar Allah tan bende reflü var da istesemde yiyemiyorum. Yoksa direk nefes darlığı çekiyorum.ayrıca reflü kola ve çitos yemekten oldu bende 😔
Bnnr Aynı şekilde benimde normalde cola hiç içmezdim hamile kaldığımdan beri cola içme isteğim var ruffles
Candaan Kızlar düşünün 7 yıldır kolayı bırakmışım ama hamile kaldıgım haftadan beri canim nasıl alev alev istiyor doktora gittim gece uyuyamiyorum bacaklarıma kramp giriyor doktor bana d vitamini kan yapıcı vitamin verdi
Hazelensar Candaan kan hapı aynen bana da verdi ama ben hıc birini kullanmıyorum çocuğa bağışıklık yapmasın diye
Nursemom0857 Çok şükür ağzıma bu yaşıma kadar değil kola, gazoz dahi sürmedim. Tadını bilmedigim birşeyi canım da çekmiyor haliyle 😊 ama 6 haftalıkken eşim cips yiyordu. Canım çekti. Biraz yiyeyim dedim. Allahıımm bulantıdan öldüm öldüm. Şimdi paketini görünce bile kafamı çeviriyorum. İyi oldu bana. Haketmiştim 😄
Nursemom0857 Hazelensar bunu bana diyen çok oldu 😊 ama bir türlü sevemedim. Annem yasaklamazdı. Soframız da olurdu. Abimler lıkır lıkır içerdi. Ben içemezdim. Ağzımı ısırıyor derdim, büyüdüm hala daha öyle hissesiyorum. Gazlı hiç bir şey içemem 😂