mervemurat16 Gunduzanne yaparlar bende özele gidiyordum devlette çekilmek istedim kadın doğuma söyledim ama çok ileri tarihe veriyor detaylı zamanını kaçırmış gibi oluyorsunuz bu hafta giderseniz belki deraylı için 21-22.ci haftaya bulursunuz alın randevu derim
Gunduzanne mervemurat16 ben az önce kadın doğumdan randevu bulabildim 4 gün sonra gidicem inşallah yardımcı olan bi doktora denk gelirim🙏🏻
Nurseliii34 Merhabalar detaylı ultrasonu devlette yaptırdım istanbul daym çam Sakura şehir hastanesinde perinatolojide yaptırdım çokta kolay randevu buldum mhrsden özellere o kadar para vermeye hiç gerek yok bence
Gunduzanne Nurseliii34 süreç nası ilerledi bana biraz anlatırmısınız ya direkt sizin nası aldığınızı. Yani çam sakuradan kadın doğuma mı randevu almam lazım önce?
Slmz1 Gunduzanne öncelikle kadın doğuma randevu alıyorsun peritanologa direk randevu vermiyor zaten sistem doktora söylersin sisteme giriş yapar sekreterlikten gün alırsın. Başka birşey yapmana gerek yok.
Nurseliii34 Gunduzanne kontrollerim için şuanlık her ay çam Sakura ya gidiyorum haftam yaklastığı için bana yeşil alandan randevu açtılar tam 20.haftamda randevu düşürdüm perinatolojiye detaylı için ordan alıyorsun randevu ama önce kadın doğumdan al çünkü onlar açıyor yeşil alandan yönlediriyolar yani.
1anneeeeee Gunduzanne anladım bende Muğla’dan Denizli’ye aldım Murat levent dereli doktorun adı çok güzel geçti umarım sizinde güzel geçer 🥰
Gunduzanne Nurseliii34 evime göstepe süleyman soylu hastanesi çok yakın oradan bulabildim salı gününe kadın doğum randevusu umarım başarabilirim