mervemurat16 Gunduzanne evet yapıyor önce kadın doğuma randevu almanız lazım sonra ultrason için gün veriyorlar
1anneeeeee Gunduzanne kadın doğum doktorunuz sistemden yeşil alan açıyor sonra rendavu alıyorsunuz perinatoloğa .Ben Muğla’da yaşıyorum Denizli de rendavu aldım 4 gün sonraya verdiler rendavu konusunda hiç sıkıntı yaşamadım.Doktorda çok iyidi yarım saat sürdü Allah razı olsun ondan 🥰.Ben devlette yaptım kuzenim özelde 4 bin lira para verdi gerek Yok bence 🤷♀️
rumeysa_1c Randevu bulabilirsiniz yapıyor tabikide ama çok zor randevu bulmak o yüzden ben özelde yaptırdım
Gunduzanne mervemurat16 a anladııım… keşke daha önce bilgim olsaymış 18 haftalık hamileyim geç kaldım sanırım randevu konusunda
Gunduzanne mervemurat16 peki şöyle söyliyim ben özelde takipliyim devlette değilim devlete randevu alıp gittiğimde ne demem gerekiyor? Yani özelde takip görüyorum benden detaylı istedi dersem yardımcı olur mu sizce
mervemurat16 Gunduzanne yaparlar bende özele gidiyordum devlette çekilmek istedim kadın doğuma söyledim ama çok ileri tarihe veriyor detaylı zamanını kaçırmış gibi oluyorsunuz bu hafta giderseniz belki deraylı için 21-22.ci haftaya bulursunuz alın randevu derim
Gunduzanne 1anneeeeee ayy evet canım ya istanbulda soruşturuyorum 7 bin diyolar… beni çok zorlıcak devlette yaptıramazsam
Gunduzanne 1anneeeeee bende devlette 4 gün sonraya kadın doğumdan randevu buldum gidicem ama perinatologa çok uzak tarihe verirse yetişmeyebilir çünkü 18 haftalık hamileyim ve 24 haftalıkkene kadar yapılabiliyormuş
1anneeeeee Gunduzanne dediğim gibi ben 4 gün sonraya rendavu buldum 19 hafta 2 gün rendavu aldım 4 gün sonraya tam 20 haftada perinatolog a gittim hiç sıkıntı yaşamadım bu yönden
Gunduzanne Burcu-2634 periyantoloji randevusunu mu açıyo sadece yoksa direkt pediyantolojiden ultrason randevusunu mu veriyor
a-b1 Gunduzanne Önce devlet hastanesinde kadın doğum uzmanına gideceksiniz , ben de özel takipliyim. Doktorum perinatoloji için gönderdi deyince o zaten kayıt açıyor. Siz de randevu bulabilirseniz mhrs den perinatoloji için uygun randevu alıyorsunuz.
58Vildan Gunduzanne ben tekte aldım 9.59da bütün bilgileri girdim ve 10 olunca ilk çıkana aralıksız bastım 5. Tıklamamda randevuyu aldım. Biraz hız lazım telefonla veya arayarak çok zor almak