Kubra0606 babyandmomy__ eşim test verdi sorun çıkmadı. Bende de engel bi sorun yokmuş sadece tsh düşmesi gerekiyor dedi doktor. En az bir tüpün açık dedi doktor sıvı vererek baktı
babyandmomy__ Kubra0606 çok şükür sorun yokmuş ovülasyon testi ile dene instagramda birgebenin günlüğü diye bir sayfa var detaylıca anlatıyor bak istersen
Sophisticated PCOS over için en iyi hormon dengeleyici Hayıt tohumu ve takviyeleri bence. Çünkü hormonlar düzelmeden vucudda hiçbirşey normal yürümüyor. Ben 1 ay kullandıktan sonra hamile kalmıştım. Tabiiki aynı zamanda no stress.
Bergamot Anonim55 canım benim de pek çok farklı problemim oldu gebelik öncesi. Prof önerisiyle çörekotu yağı, arı sütü ham bal ve pregnacare kullandık eşimle bir ay sonra hamile kaldım. İnşallah sizde de işe yarar sevgiler 💕
Hamdos Anonim55 ovulasyon testi al oyle birlikte olun bir kac oyle feneyin olmasss doktors gidin kari koca ikinizde baktirin olmasada Allah rlbet nasip eder herseyin hayirlisi
Blossombasket xEndless evet adetken e2 değerleri düşük olmalı zaten. Referans aralıklarını unuttum ama doktor sorun yok dediyse sorun yoktur. Benim bahsettiğim yaklaşık olarak adetin 15-16. günlerine denk gelen günler