Aybala hanım güzel ameliyat etti ameliyat yerim yok gibi ama bende anestezinin yanetkisinden dolayı şiddetli ağrı krizleri oldu yürüyemeyek konuşamayacak haldeydim ona rağmen zorla taburcu ettiler taburcu olduğum gece yine kriz geçirdim hastaneye zor yetiştirdikler buna rağmen ne anestezi doktoru nede başka doktor ilgilenmedi ilk defa görüyoruz böyle bi şey dediler odama bile gelmediler hemşireler desen hepsi farklı bebeğim emmedi çocuk doktoru emzik istedi başka hemşire biberon başkası kaşık biberon başkası silikon üç başkası şırınga istedi hepsi farklı farklı konuştu ama bebek bi türlü emmedi mama başlattılar bi dahada doğru düzgün emmedi zaten asla ortak bir karar politika uygulamadır çocuk doktoru hemsireye yolladı emzirme desteği versin diye hemşire kendine serum bağlamış oturuyo muhabbet ediyor çağırıyorsun gelmiyor Yalovada maalesef seçenek olmadığı için orda dogum yaptım ama pişmanım ölsen kimsenin umurunda olmaz Aybala hanımda doğum yaptırana kadar var sonrası Allaha emanet ama hasta bezi gazlı bezi ücretsiz istediğiniz kadar alın dediler faturaya ek bir şey yansitmadilar