hakinh User133 tüm testler. Normal sezeryan doğum. Baba check-up, bir diyetisyen görüşmesi, fotoğraf çekimi, bir gece konaklama gibi icerikleri vardı yanlış hatırlamıyorsam.
Duygueymen17 User133 doğumun kendisi zaten 20 bin den aşağı değil muayene 1000 den aşağı yok yılbaşına hepsine zam gelecek zaten benim doğumum nisanda astarı boyunu geçecek çünkü içinde diğer arkadaşın dediği gibi tüm muayene tetkik nstler tarama testleri 1 gece yatış vs vs her şeyi kapsıyor gebeliğin başlarında böyle paket almak çok mantıklı.
hakinh User133 ben oradan doğum paketi aldim. 14 haftalıkken. 33bin civarıydı. Haftaya göre değişiyor paketler anladığım kadarıyla. Başka bir arkadaşım daha geç gitmişti 28bin civarıydı. Benden üç hafta geride olan arkadaşım 45 bin demişti sanırım paket için.
Trilecee User133 darıcada 23 bin demişlerdi 3. Gebeliğe arttırmışlar ben bide bağlatıcam 31 bindi ama çakallar arttırmış bağlatma ve doğum 33 bine indirdi 38.5 fiyattan indi güya nefretlik bu özeller hırsızlar resmen
MelekAY User133 Kayseri acıbadem hastanesi 28 bin ,doktor ücreti ayrı 12 bin ikiz bebek farkı 1850 standart paket oluyormuş bu kuaförlü oda süslemeli ve 10 poz doğum sonrası foto şerbet ve birkaç atıştırmalık ikinci gün ücretli oluyormuş 6500 günlük bu şekilde fikir olsun sizlerede
Zeeyneep64_ Gmom merhaba doğum yaptınuz mı acaba? Ben de 38.haftamdayım nisan ayında normal doğuma 48bin demişlerdi sizin söylediğiniz fiyat güncel sanırım. Memnun kaldınız mu
Zeeyneep64_ Gmom Didem hanıma takipliyim onda yapacağım. Siz sezeryan mı olacaksınız sizin hangi doktor
Zeyela Medicalpark ordu 36 bin sezeryan normal aynı fiyat denildi en son sorduğumuzda arttırmamışlarsa öyle
Zeyela User133 nasıl bu kadar fark olabiliyor anlamıyorum güya kurumsal aynı fiyat olması gerekmez mi🫣