User133 Özel hastanede doğuracaklar doğum ücretleri hakkında bilginiz varmı ben Çanakkale merkez Medical Park hastanesine gidiyorum 3. Doğumum olcak orda SSK var 23 bin dediler sizlerin nasıl
dika User133 merhaba Rabbim nasip ederse normal doğumu bende özel de yapacam yaşadığım şehir de ücretsiz normal doğum ama devamlı gittiğin doktor olacak kaydın olacak zaten Ayda 1 defa gidiyoruz mühim birşey olmadığı zaman bakalım nasip
yesmad User133 normal doğum fiyatı bu değil mi ? Ben doğum paleti sordum Çanakkale medikalde 14 haftalığım 53 bin dediler hangi doktora gidiyorsunuz ?
gktgmom User133 ben istanbul özel asya hastanesine gidiyorum normal 23 bin sezaryen 26 bin epidural istiyorsanız ekstra 5 bin ücret alıyorlar kısmetse normal olacak inşallah
cansubck User133 aynı hastaneye gidiyoruz 😊 Bugün fiyat sorduk düzenli takipli olunca 23 bin , düzensiz gidince 35 lere çıkıyo fiyat. 23 dediler bize de.
User133 yesmad Cem beye gidiyorum devamlı kaydım onda o yüzden 23 bin ama hiç o hastaneye veya doktorun yoksa fiyatlar o şekilde diye biliyorum bende
Senank User133 şuan gittim doktor normal doğuma 45 bin dedi ilk doğum yaptığım doktorla devam edicem 15 bin
Zeeyneep64_ Gmom merhaba doğum yaptınuz mı acaba? Ben de 38.haftamdayım nisan ayında normal doğuma 48bin demişlerdi sizin söylediğiniz fiyat güncel sanırım. Memnun kaldınız mu
Duygueymen17 User133 bende cengiz beyden doğum paketi almıştım 45 bine her ay artıyor paketlerin fiyatı :)