Ftmsre gktgmom aaa hayırlı olsun bişeyler yaptınız mı böyle olması için bebeğinizin cinsiyeti neydi çatınız normal çıktı demi normal doğum olacak
gktgmom Ftmsre valla bir şey yapmadım canım cinsiyetimiz erkek çatım normal doğuma müsaitmiş ebe öyle dedi bir de bakarken doğum başlasın diye uyarı vermiş dün gece nişanım geldi bekliyorum evde 😢
Ftmsre gktgmom sancı kaç çıktı bende hiç sancı falan yok ne zaman gelecek bilmiyorum karnım hala yukarda 🥲
Sedadvc gktgmom Kasılma nasıl bir şey oluyor? Sancıyi nasıl ayırt edecez hiç bilmiyorum. Benim devamlı ağrım var zaten kasıklarımda ama sancı mi kasılma mi bilmiyorum.
gktgmom Sedadvc canım benim bebek sürekli bir tarafıma toplanıyordu sonra nst de düzenli sancım çıktı hemen açıklığıma baktılar 1 cm açıklık var dendi eğer fazla açıklığım olmuş olsaydı doktorum yatış verecekti dün gecede nişanım geldi az öncede kasık ağrım başladı
Lalemmm12 gktgmom benim planlı sezeryan olmasına rağmen. Bir gün erken geldi sebebi ise 3 saat yürümüştüm 😃 ama haberimiz yok tam 3 buçuk saat yürümüştük gezmiştik sabahında nişanım geldi akşamında doğurdum
gktgmom Lalemmm12 benimde dün gece nişanım geldi az öncede sıcak duş aldım duşta eğilip kalktım kendimi esnettim şimdide kasık ağrım var gibi inşallah doğum başlar benimde nst de düzenli sancım çıkıyor 1 cm de açılmam var
Minalina gktgmom iki elini bel kemiğine al ve tüm kalçanla daireler çiz, bacak açma ,germe yavaşça nefes alıp vererek yap ve mümkünse yürüyüş aksatma olur inşallah
gktgmom Minalina sıcak duşta yaptım bu hareketleri dün gecede nişanım geldi şimdide hafif hafif kasık ağrım var inşallah sağlıkla kucağımıza alırız
Lalemmm12 gktgmom yaaaa sağlıkla kucağına al inşallah ama çok yürüdüysen zaten kasıklar artık pert oluyor doğum başlıyor
nurcan355 gktgmom biz istedigimiz kadar cabalayalim bebekler kendi nasil gelmek istiyorsa o sekilde geliyor