Turannnurr01 Cerenalay55 aynen öyle ozellikle fotoğrafları gorunce doğum anında çekilen içim bi garip oluyor
hediyebusra Benimde 9 eylül biraz heyecan biraz korku var. 2.sezaryanım aklım 5 yasındaki kzıımda hep
Nurhalitefe Venelope amin inşallah Allah razı olsun 😍evet bebeğimi 2 Eylül’de kucağıma aldım çok şükür biraz zor bir ameliyat oldu ama çok şükür toparladim kendimi😊
Babyyyymommm111 Bize de doktor 09.09.24 verdi ve o gün tam 38+3 oluyorum, kabul ettim ama hala erken mi acaba diye içim içimi yiyor. Doktorum 37den sonra her gün normal kabul edilir dedi ama düşünmeden duramıyorum 🥲
Nurhalitefe Elfinn evet meram tıpta doğum yaptım ama önermiyorum perisan oldum şimdide sezaryan dikişlerim açıldı ve enfeksiyon kaptım atesleniyorum sürekli
Elfinn Nurhalitefe geçmiş olsun inşallah tez zamanda iyileşirsiniz. Bende evim yakın diye düşünüyordum ama şehir hastanesin de düşünmeye baslicam
Nurhalitefe Elfinn 3 yıl önce doğum yapmıştım çok güzeldi tıp çok memnun kalmıştım ama şimdi memnun kalamadim yani inşallah size iyi insanlar denk gelir
Elfinn Nurhalitefe şehir hastanesinde düşünüyorum artık bilmiyorum ilk doğum olduğu için tedirginim 😑