Turannnurr01 Karnım iyice gerildi arada kasılmalarım oluyor şuanlık sakinim 🫠 Gece uykularım yok gibi bişey oldu.. sizde nasıl durumlar
cgnduru Turannnurr01 bende kızımı 09.09.22 de doğurmuştum 😂 şimdi oğlumu 02.09.24 te doğuracagım.. güzel bir tarih ❤️
Barlas_mom Turannnurr01 37+3 olduk 7 eylüle aldık bizde günümüzü bakalım hayırlısı daha erken gelmezse tabi
Ebks Turannnurr01 bebis kaç kg olmuş canım günümüz tam aynı bende bugün 35+5 im ama hiç aklıma bu tarih gelmemişti güzel bir tarih olmuş sezeryan mı normal mş hala karar veremedim acaba 38 i tamamlamadı diye vicdan azabı çeker miyim diye düşünüyorum
Seteacher Turannnurr01 37 olduk. Bizim de doğum tarihimiz 09.09.24 olacak inşallah 🩵 Doktorum bu hafta izinde. Bebişe tembihledi 9’una kadar rahat dur diye😂 Bol bol yatıcam bu hafta tam tarihinde gelir inşallah 🙏🏻
Srplomrk Bende o tarihte sezeryan olucam nasipse inş sağ salim kucaklarımıza almayı nasip etsin rabbim 36 haftalık olucam ama ben erken alıcaz.
Venelope Nurhalitefe çok geçmiş olsun bebeğiniz yeni doğmuş olmalı hayırlı sağlıklı ömrü olsun. Allah analı babalı büyütsün. Nasıl geçti doğumunuz ☺️
Nurhalitefe Venelope amin inşallah Allah razı olsun 😍evet bebeğimi 2 Eylül’de kucağıma aldım çok şükür biraz zor bir ameliyat oldu ama çok şükür toparladim kendimi😊
Cerenalay55 Turannnurr01 bende pazartesi doguruyorum allahin izniyle 09.09.24 korku var gun yaklastikca artiyor
Turannnurr01 Cerenalay55 aynen öyle ozellikle fotoğrafları gorunce doğum anında çekilen içim bi garip oluyor
Mercimekannesi45 Turannnurr01 fena durumlar🥴😬Allah yardımcımiz olsun 18 Eylül’de benimde planlı sezeryan olucak ama ağrılarım çok ayakta kalınca inşallah sağlıkla kucağımiza almayı nasip etsin Rabbim