_ozlmm Reçete de falan kullanılmaması daha doğrudur diyor ama emin olamadım acaba yanlış ilaç mı yazıldı diye siz gebelikte kullandınız mı bu fitili bir problem oluyor mu acaba enfeksiyon için
Sedadvc _ozlmm Ben de kullandım. Her ilaçta öyle yazıyor. Çünkü hiçbir ilacı gebeler üzerinde test edemiyorlar. O yüzden mecbur yazıyorlar.
myangelson _ozlmm doktorunuz yazdıysa kullanmakta bir sakınca yoktur. İlk hamileliğimde yanılmıyorsam 2 kere kullandım
Cagla06_08 _ozlmm o fitili ne için verdi doktor,onu bilmiyorum da ben progestan diye bir fitil kullanıyorum sabah öğle akşam 2 aylık hamileyim, ne olur ne olmaz düşüğü önlemeye Etkisi varmış benim doktorumda biraz sağlamcı öyle bakalım
Sclozdgru Bende yeni başladım kullanıyorum ama hemen geri akıyor bide yanıyo ilacı atınca anlamadım etkisi mi böyle bilemedim 😏
_ozlmm myangelson Bende ilkten tedirgin oldum ama sonra kullandım sonuçta dediğiniz gibi doktor yazdı birde enfeksiyon riskli bir şey 🥲
_ozlmm Cagla06_08 Enfeksiyonum var antibiyotik ile geçmiyor bir türlü o yüzden bu sefer doktor fitil verdi 🥲
Sefiiir _ozlmm 6 ay şase olan ilaçlardan içtim enfeksiyondan kurtulmak için bu isimde değil ama farklı isimde fitil yazdı 7. Ayımda kurtuldum enfeksiyondan çok şükür 🙏
Ebbruc _ozlmm doktorum çoğu ilaçta kullanılamaz yazar dedi ama bende kullandım 15 haftalıkken falan mantardan dolayı, etkili bi ilaç 2 dozu da kullandım mantar temizlendi
myangelson _ozlmm evet bu tür şeylerde bebeğe en çok zararı olacak şeyleri göz önünde bulundurarak ilaç veriyorlar. İlaçsız geçecek bir durum olsa ilaç vermezler mesela 😊
bonik _ozlmm Ben de kullandım 32. haftamda. Enfeksiyon için yazıyorlar ilerlerse bebeğe daha çok zararı var