Karanberkin 36 hafta olduk tam 3 kilo dedi boyunu hiç söylemiyorlar acaba kağıtta ne diye yazar boy biliyor musunuz
[silindi] Karanberkin boyunu söylemiyor benim doktorum da ve hangi doktor net bir boy ölçümü verirse bu aylarda yalan söylemiş olur diyor
Mom69 Babygirl91 hayir neye göre bunu söylemiş ben 32de gittiğimde 1700dü haftasıyla uyumlu dedi 34+6da gittim 2700 olmuş çok şaşırdım
Razismom Mom69 dimiiiiii bende bu doktorlara hayret ediyorum… Bende 32+3 gittim 1873 gr.. Bana da gayet iyi dedi…
Merve35- Lovelovebaby beni Ekim başında çağırdı artık kafama takıldı acaba niye iki haftada bir cagirmiyo diye zaten ekimin 4 u gibi doğum nasipse
Lovelovebaby Merve35- benim de doğum aynı zamanlarda nasipse ama çok gece 1 ay sonlardayiz artık 2 haftada bir çağırması lazım bı daha doğumda gidiceksiniz nerdeyse . Birde nst ye girmeniz lazım. Tuhaf geçerken 1 sonra demesi
Razismom Babygirl91 valla bu doktorları anlamıyorum, bende 32+3ken gittim kilosu 1873 gramdı, doktor gayet iyi haftasına uygun dedi… Bazı doktorları anlamıyorum neden illaa çok kilolu istiyorlar…. Zaten 38 haftaya kadar bu gidişle 3100 gr olacak….
Mom69 Razismom Kesinlikle öyle. 2500 kg üstünü normal görüyorlar doktorlar ki zayıf bebek sağlıksız bebek demek değildir. Çok iri bebek doğurmak ileride çok büyük sıkıntılara zaten yol açıyor. Haftasıyla uyumlu 2 3 hafta gibi bir gerilik söz konusu değilse neden biz hamilelere zayıf diyip psikolojik baskı uygulanır anlamıyorum.