Babygirl91 Bugün 32hafta ilk günü doktorum bebek 1800 gr ama düşük kilosu 2 olmalı dedi. Sizde durum nedir? Bebeğim cidden kilosu ufak mı sizce
yokusbebek Babygirl91 32. haftada 2025 gramdı. 36. haftadayiz 2885 şu an. Bebeğe kilo aldıracak şeyler yiyor musunuz?
Kubraalp67 Bugün tam 31 haftalık olduk ama daha doktora gitmedim cuma günü gideceğim en son 27. Haftada gitmiştim 970 gr demişti.
Babygirl91 yokusbebek yiyorum hep protein kalsiyum fıstık fındık ama anca bu kadar oluyor ama daha 32. Haftaya bugün girdik belki 2 kiloya ulaşır bu hafta
Kaderasminn @Babygirl91 benimde geçen hafta 32. Haftada 1800 çıktı bir hafta geriden geliyor dedi ama bir hafta önemli değil bu fark iki üç haftaya çıkarsa riskli dedi
Babygirl91 Lovelovebaby karbonitrat yiyormusun makarna pilav vs. ? Benim doktor full proteine bastırıyor beni acaba ondan mı yavaş ilerliyor
Merve35- Lovelovebaby aynıyız bende bugün gittim 2.445 kilosu doktor bı daha ne zaman çağırdı acaba sizi
-Nazli7- Bende merak ettim kızlar 28+3 de gitmiştim 1.307 gramdi azmi sizce şimdi 30 haftaligim 2 haftaya muanem va lr sizce yavaş mı kilo alıyoruz ki. 3 4 gün öndesin demişti ozaman doktor
Turkan35 -Nazli7- doktor öndesiniz demiş zaten size niye az geldi onu anlamadım? 28+1’de 1236 gram için gayet iyi dedi bana da
[silindi] -Nazli7- normal 29.haftamızda gittiğimizde en son 1382 gramdık biz de normal dedi doktorum herşey
Rabiamina Babygirl91 dengeli yediğiniz sürece pilavda makarnada sıkıntı yok. Pilav et salata yeseniz ne olacak. 9 ay şimdi hiç bunları yemeyecek miyiz. Bazı doktorlar çok abartıyor.
Htccndn Ben geçen hafta gittiğimde 30 haftalıkken doktor iri bebek dedi 1800 grmdı 2 hafta önden gidiyor dedi ama bana göre iyiydi aslında şuan 31+5 günlüğüm kaç kilo bilmiyorum ama şuan
Hilalsnll 34+0 da gittim 2300 gr dedi 1 hafta önden geriden gidebilir kilosu ve her gebelikte kendine özel karşılaştırmayın hiç diğer bebeklerin kilosuyla 🌸
Minikkalp19 Babygirl91 bende dün gittim 31+6 sizle aynı sayılırım 1800 benimde kilosu bebeğin ama bana gayet iyi dedi doktor özellikle sordum hatta kilosu iyi mi diye çok güzel dedi