Lavinyam06 Melisahmet inşallah nasip olur bu sefer sağlıklı olur canım 🥺 ne kadarlık evlisin kaç yaşındasın Nerede yaptırıyorsun tüp bebeği
Lavinyam06 Melisahmet merhabalar Bilkentte Kromozom analizi testi vermiştik eşimle daha önce de konuşmuştuk sizinle benim sonucum çıkmış ama eşimin sonucu hala gözükmüyor sizinki nasıl olmuştu ikisi aynı anda çıkmıyor mu ya aynı gün vermiştik oysaki
Lavinyam06 Melisahmet ay inanmıyorum ya birde onu mu bekleyeceğiz şimdi ne kadar sonra çıktı peki 😥 şaka gibi ya zaten 3.5 ayı da geçti yani
acelyaprak Lavinyam06 ne kadar geç çıkmış test sonuçlarınız çok şaşırdım İstanbul’da olmama rağmen 1 ayı bulmadı şükür ama bizdede benim eşimden daha erken çıktı
Lavinyam06 acelyaprak bende çok şaşırdım bu kadar geç çıkmasına çok ihmal davranıldı eşinizin sizden ne kadar sonra çıkmıştı çok bekler miyim acaba yine ya
acelyaprak Lavinyam06 eşimle aramda 1 hafta vardı hatta korkmuştum onunki neden geç çıktı birşey mi var diye ama 1 ay olmadan hepsi çıktı
Dncg Merhabalar Kromozom analizi sonucum resimdeki gibi çıktı doktorumuz daha eşimin sonuçlarına bakmadı ancak benim bu sonuçlarıma göre ayiklamali tüp bebek yapılması gerektiğini söyledi. Bilen biri yardımcı olabilir mi? https://hizliresim.com/rhyn08o