Lavinyam06 Melisahmet 22 Haziran da verdim trombofili testi çıktı fakat kromozom analizi hala çıkmadı
Melisahmet Lavinyam06 ben aradım konuştum genetikle hocalar izinde ondan gecikmiş olabilir gibi konuştu. Ben önce yaptırdım benimki 6 haftada çıkmıştı çünkü
Melisahmet Sum16 hayır. Bebek sahibi olmak isteyenlerden kan alarak neden olmuyor kromozomal bi hastalık mı var diye bakılıyor
Melisahmet Lavinyam06 çıktı benimki dün ama ben hastanede personelim biraz rica minnet gittim geldim söyledim. Ona rağmen yeni çıktı
Lavinyam06 Melisahmet merhabalar Bilkentte Kromozom analizi testi vermiştik eşimle daha önce de konuşmuştuk sizinle benim sonucum çıkmış ama eşimin sonucu hala gözükmüyor sizinki nasıl olmuştu ikisi aynı anda çıkmıyor mu ya aynı gün vermiştik oysaki
Lavinyam06 Melisahmet benim sonucum hala çıkmadı 😔 sizin kaç düşüğünüz vardı kaç haftalık düşük yaşadınız
Melisahmet Lavinyam06 benim 2 tüp bebek deneyimim var doğal yollarla olmuyor. 1. Tüp bebekte 8 haftalıkken kalbi durdu. 2. Tüp bebekte de kimyasal gebelik oldu
Lavinyam06 Melisahmet çok çok geçmiş olsun canım 🥺 peki şuan doktor ne diyor bu tahlillerin de temiz çıktığına göre başka ne gibi sebebi olabilirmiş
Melisahmet Lavinyam06 biz iki genetik test vermiştik biri temiz çıktı. Kromozom analizi temiz çıktı ama y kromozom delesyonu testi vermiştik onfa sorum çıktı. Sebebi ona bağlıyor. 3. Yü deniycez bu ay inşallah nasip olur 🥹
Lavinyam06 Melisahmet inşallah nasip olur bu sefer sağlıklı olur canım 🥺 ne kadarlık evlisin kaç yaşındasın Nerede yaptırıyorsun tüp bebeği