Yasmin444 Kızlar çok utsnsraktan yazıyorum vajınamda kaşıntı beyaz peynir gıbı akıntı var ve darı akıntı sızce neden böyle oluyor kullanmadığım ilaç kalmadı ama gecmıyor
Sydaglsen Yasmin444 enfeksiyon var belliki bebeğinize çok tehlikeli bu doktorunuzla iletişime geçin mutlaka 🙏🏻
Arven-Doruk Yasmin444 mantar gibi duruyor bende gecirdim ordan biliyorum doktorunuza soylerseniz kultur testi alabilir sizden vajinadaki enfeksiyonlar icin kultur alinmasi gerekiyor
Melosum34 Yasmin444 evet erken doğumu tetikliyor ve bebeğe bulaşma riski yüksek benim oğluma bulaşmıştı 14 gün yoğun bakımda kaldı tedbirini al bir hekime danış bol su iç
Yasmin444 Melosum34 Sydaglsen evet doktoruma sordum mantar olabilir dedi bol su iç ve krem yazdı travozal krem
Arven-Doruk Melosum34 enfeksiyonunuz bebege anne karninda mi bulasti? Suyunuz mu gelmisti? Normal dogum mu sezaryan mı?
Melosum34 Yasmin444 çok iyi krem evet biliyorum bende hastaneden geldim şuan enfeksiyonun böbreklerime geçtiğini öğrendim Allah şifa versin sana da inşallah
Arven-Doruk Melosum34 anladim ayni sekilde bende de enfeksiyon var vajina da gebeligim antibiyotik kullanmakla geçti benim aklimdaki soru da hep bu ya bebege bulasmis midir. Dogumuma az kaldi duam hep bulasmamis olmasi ama tabi Allah’ın taktiri yine de
Zeynepgmsbs61 Benim de enfeksiyon idrarımdan geçti ama vajinal kaşıntm devam ediyor hangi krem iyi gelir gebelikte acaba?
Nananan Yasmin444 benimde ilk gebelikte öyleydi birde şey vardı yüzeyi böyle pamukçuk gibi kaplıydı onu ne zmn kasiyip soysam kaşıntıdan ölüyordum aşırı kaşınıyordu enfeksiyon yoktu mantar vardı
Melosum34 Arven-Doruk bulaşmamıştır inşallah bulaşsa bile nefes sorunları oluyor genelde küvezde misafir ediyorlar bir süre merak etmeyin sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah
Arven-Doruk Melosum34 guzel dilekleriniz icin tesekkur ederim. İnşallah sağlıkla kucağıma alırım. Bol dua ediyorum.
Melosum34 Arven-Doruk bebeğim iyi ama doktorum yüksek riskli gebelik yazmış e nabıza zeka testi istedi birde