Maviss718 hayalmasal evet illaha olucak diye birşey yok canım benimde olmamıştı değerlendirdin günlerini
_Nazendeem Melike3506 melikecim benim bugün yaptığım koyu çıktı adet 6 eyül acaba yumurtlama mi olucak bakarmısın sana zahmet
Karanfil_ Maviss718 üslubum gayet yerinde siz kendi işinize bakın lütfen benim yorumlarımı kendinize dert etmeyin
Melike3506 _Nazendeem ya aslında seninkiler hep koyu pcos vardı de mi pcosta koyu seyredermiş hep benimki de böyle benim bugünkü de koyu bende dedim acaba tekrar yumurtlamamı var diye ama gebelik varsa da adete yakın koyulaşıyormuş
Melike3506 _Nazendeem ben kendime de net bir şey söyleyemiyorum bu testlerden dolayı 😂 bugğn pik diyorum başka bir gün yine aynı koyuluk oluyor eşim bile diyor bir karar ver hangi gün diye 😂
_Nazendeem Melike3506 Evet bende pocs var ama bugün daha koyu çıktı hiç bu kadar koyu değildi gebelık testi yaptım negatif çıktı olsa çıkardı gebelık herhalde kafamı çok karıştırdı ya bu testler
_Nazendeem Melike3506 valla bende oyleyım ya eşim benim yüzümden kafayı yedi iyice gergin bugün pik diyorum Adama 😂
Melike3506 _Nazendeem erken gebelik testi yaptıysan çıkardı kaset testlerde adet günü ya da geçikince yapmak gerekmiş inan bana benimde kafamı çok karıştırıyor herkesin testleri net çıkıyor birzimkiler hep koyu gidiyor
_Nazendeem Melike3506 bu Ovulasyon testlerın içinde çıkan testlerle yaptım erken gebelık testi değil Buda kaset test gibi mi acaba bu yaptıgımda
Melike3506 _Nazendeem evet kaset testlerden yani normal gebelik testi şuan onda çıkmayabilir varsa bile erken gebelik testi daha doğru sonuç verir
_Nazendeem Melike3506 kız test aşiriii silik çok zor görünüyor bak görurmusun bilmiyorum bide sabah ilk idrarla yapmadım bi saat önce yapmiştım
Melike3506 _Nazendeem evet gördüm aşırı silik inşallah vardır ilk idrarla tekrar yap ve erken gebelik testi al bir de onla yap
Melike3506 _Nazendeem sen peki bunu görüyor musun normalde benim gördüğüm pembe bir çizgi var kameradan pek görünmüyor