Melike3506 _Nazendeem silikleşmesi çatlama olduğunu gösterin çatlama olunca da 3 günü değerlendirmek gerekitor siz bu 3 günü değerlendirin
Melike3506 _Nazendeem rica ederim çok koyu değil ama belki pik olabilir bazılarının çok koyu olmuyor yine de ne olur ne olmaz değerlendirin siz
_Nazendeem Melike3506 evet bi arkadaşimda kullanmiş onunkıde benimkı gibi pik olmuş kırmızı olmamiş bakalım çok umudum yok ama allahtan umut kesilmez
Melike3506 _Nazendeem ben herkesin aynı koyulukta olduğunu düşünmüyorum çok koyu olmasa diğer günlere göre koyu olanın pik olduğunu düşünüyorum
_Nazendeem Melike3506 bilmıyorum ki genelde herkesın öyle olunca insanin bi kafası karişiyo canım inşallah pik olmuştur
Burcuguner kızlar ilk defa kullanıyorum üstteki bugün öğlen 3 alttaki akşam 12 buçuk pik mi şuan mı birlikte olmamız gerekiyor silikleşince mi anlayamadım yardımcı olur musunuz ne zaman birleşme olması gerekiyor ne zaman olmaması gerekiyor help me 😂
_Nazendeem Burcuguner evet pik olmuş bugünle beraber 3 gün birleşme olsun güzel sonuçlar alın inşallah
hulya98 _Nazendeem ben acikcasi bunlara inanmıyorum ilk hamileliğim ovulasyonda pik olmadığı gün oldu. Ev tasiyorduk sonra bu testi yaptım tam 10. Günümde pik değildi sonra o gece birlikte olduk eşimle o ay yoğunluktan ve önce ben grip oldum sonra o daha da yapamadık diğer ay reglimim gecikmesiyle öğrendim hamile olduğumu
_Nazendeem hulya98 gerçek ten de çok haklısınız nasipte varsa zaten oluyor işte ama bi umut olursa diye denıyoruz her yolu denediğimiz gibi
_Nazendeem Melike3506 dünden beri akıntım fazla ve kasıklarım ağrıyor inşallah dedıgınız gibi çatlamiştır
Melike3506 _Nazendeem olabilir yumurtlama zamanı akıntı oluyor ama çatlama olup olmadığını bilemeyiz bazen çatlamayadabiliyormuş
Melike3506 _Nazendeem evet yakında pik olcak gibi ama testleri aynı saatte yapmaya özen gösterin daha iyi sonuç alırsınız
Karanfil_ Maviss718 28 ağustosa bakarmısınız gözünüzün problemli olması lazım o piki görmemeniz için niye insanları boşuna ümitlendireyim ki benim piklerim bu şekilde olup ertesi gün silikleşirdi ve ben öyle gebe kalmıştım ilk gebeliğimde bilip bilmeden yorum yapmayın lütfen kendi adınıza yorum yapın pik değilse değil deyip geçin sizene benim yorumumdan
Maviss718 Karanfil_ üslubunuza dikkat edin öncelikle. Bence siz güzelce bakın yumurtlama olmadığını daha net görürsünüz.
Maviss718 hayalmasal sizin 12. Günü yumurtlama olmuş 14. Günü çatlamış yumurtlamınız olmuş bugünde ilişki yaşayıp testi bırakabilirsiniz
Karanfil_ Maviss718 üslubum gayet yerinde siz kendi işinize bakın lütfen benim yorumlarımı kendinize dert etmeyin