Booksandcats İlk gebeliğim evlendikten 6 ay sonra korunurken oldu sitemizde kullanılan suya köpek düşüp ölmüş fark etmemişler malesef enfeksiyon değerimden dolayı kaybettik bebişi. 68 kilodan 85 kiloya çıktım o dönemde 6 ay sonra tekrar bilinçli olarak denemeye başladık 4-5 ay kadar tamamen bebiş fikriyle birlikte olduk eşimle ama hiçbir şey olmadı demek ki zamanı var olsun diyip umursamadığım ilk ayda hamile kalmışım 36+6 olduk bugün şimdi de kucağımıza almayı bekliyoruz. Rabbim dileyen isteyen hiçbir kadının kucağını boş bırakmasın inşallah 🙏
Hamileannem Kubra001111 3 sene sonra geldi mucizem tüp bebek olmuştum ama yaşamadı kurtajimdan sonra geldi oğlum 17 haftaligiz inşallah sağ salim alırım oglumu kucağıma çok bekledik rabbim nasip etti hiç isyan etmedm ama çok ağlamıştım çok zor günlerdi rabbim herkese nasip etsin
balim35 @Kubra001111 Öncelikle Allah bekleyen herkesin kucağını doldursun dilerim sabah akşam ettiğim dua budur , çünkü bebiş isteyip de olmaması çok zor bunu ancak yaşayan anlar🙏🏻Ben tam tamına 3 sene bekledim, bu sene 4.senesi dolarken kucağımıza almayı sağlıkla bekliyorum çok az kaldı doğumuma🙏🏻🥲Bu üç sene içinde 2 negatif aşılama 3 negatif tüp bebek denemesi yaptırdık olmayınca olmadı ama sonra mucize oldu , bu nedenle ümidi kesmemek lazım ama kafadan da çıkarmak lazım sanırım ben bunu anladım bu süreçte..
staRmama Kubra001111 7-8 ay hiç korunmadık hiç olmadı. Adetim 2 kere gecikti 13-14 gün hep negatif çıktı vitamin eksikliğinden bebek tutunamıyormus. Folik asit, vitamin takviyesi kullandım 2 ay, hamile kaldım.
seyma0661 Kubra001111 merhaba 2 yıldır evliyiz ve deniyorduk. Bende pcos olduğu için sanırım yumurtlama dönemine denk getiremedim bir de çalışıyordum. Ara ara soğan suyu içtim ramazandan önce ve sonra kullanmaya devam ettim işten de ayrıldım 20 haziranda gebelik gerçekleşmiş Şuan 11+3deyiz 🥹 insallah süreci sağlıkla tamamlayabiliriz. Soğan suyu,inositol ve aslan pençesi tavsiye ederim
Kubra001111 seyma0661 soğan kürünü aslan pençesini bende denedim 3 defa yumurta takibi yaptırdım eşim tedavi görüyor tutmadi
staRmama Kubra001111 tabii ki değerlerini düzelt eşinde sıkıntı yoksa gece kalacaksın emin ol canım 🩷
Merve-metin Havva_6165 amin inşallah canım 🤲🏻evet rabbim ol dedikten sonra tüm olumsuzluklar çıksa da oluyor 🤲🏻 rabbimin mucizesi resmen bu yolda olan herkesin yolunu kolaylaştırsın inşallah ben çektim çok üzüldüm ağladım kimse üzülmesin kolayca olsun inşallah 🙏🏻 hep dua ederim rabbim düşmanımı bile evlat yokluğuyla sınamasın herkese evlat nasip etsin inşallah 🙏🏻
AmineErva Kubra001111 Allah’a şükür 5 yaşında bı kızım var ama son iki yıldır istiyoruz ikinciyi ama olmuyor
Gamzeli_03 Kubra001111 bir tanıdığın ikinci evliliği ilk evliliğin de iki eş de de sıkıntı yoktu yıllarca evli kalmış olmamış ikisi de boşandı evlendiler üçüncü ayda hamile kaldı herkes onları tedavi görür de olur diyordu yine babamın asker arkadaşı var oda yıllarca tedavi gördüler tüp Bebek hakkı bitti evlatlık aldılar aldıkları kız kocaman oldu Rabb’im sabrının mufakati erkek evlat nasip etti düşün doktor duvarın çocuğu olur senin çocuğun olmaz demiş kadına 🤲🏻 Rabb’im büyük asla Umut kesmeyin bitti dediğimiz yerde çiçekler açar bizim için hayırlı olanı Rabb’im bilir 🤲🏻🤲🏻
Merve-metin Zeyno800 fsh,tsh,lh,amh,e2,prolaktin yani anlayacağın tüm hormonlarım alt üst durumdaydı evlenmeden önce günü gününe olurdum evlendikten sonra hormonlarım değişti yeri geliyordu 50 günde bir oluyordum yeri geliyordu 2 ayda bir oluyordum
Serya3 ipos ya cidden soruyorum ben çok kilo aldm 2 senede 12 kilo almisim bide adetim felaket düzensiz artk nasıl zayifladiniz ne kullandinz ne yaptnz bilgi verir misiniz🥺
ipos Serya3 önce spora başladım, fitnessa. Sonrasında beni oradaki spor hocam yemek konusunda çok sağlıksız yönlendirdiği için ve yeme bozukluğu yaşama korkusu yaşadığım için bir diyetisyenden destek aldım. Bende pcos vs yok ama kilo ver demişti doktor vücudunun %10unu 3 ay içinde ver demişti. Ben söylediğinden daha da fazla verdim. İnanın zor değil zaten alışınca devam ettirmek istiyosunuz. Ben hala devam ediyorum hamilelikte de devam edicem diyete. Spor tabi ki bu süreçte yok ilk 3 ay, sonrasında hamile pilatesi düşünüyorum. 20 şubat’ta spora, 8 mart’ta diyete başlamıştım. Ağustos ayında gebe kaldım. 78 kgyim ama 73-74 gözüküyorum spor yaparak verdiğim için. Şu an tabi alt karnım şiş çünkü hamilelik felaket gaz yaptı bende 😀 bir de şunu söylemek isterşm kilo vermek evet ama sağlıklı beslenmek paketli gıdadan mümlün oldukça uzak durmak da etkili kilo vermeseniz bile
Zeyno800 Merve-metin rica etsem bakıp yazabilrmisin. Fsh ve LH hormonu ve amh kaçtı. Benımde hormonlar da sıkıntı var
Havva_6165 Merve-metin herkesten de anne baba olunmuyor maalesef gönülden isteyen herkese hayırlı bir şekilde nasip etsin biz de bebişlerimizi sağlıkla kucağımıza alalım inşallah 🤲🌺🥰