Kubra001111 1 yıl uğraştık korunmasız şekilde doktorlara gittik eşimin değerleri çok iyidi benim hormonlarda tembellik çıktı evliliğimin 6.ayında doktor bu değerlerle hamile kalamazsın dedi 6 ay hormon tedavisi gördüm yine sonuç alamadım tekrar hormon testi yapıldı sonuç yine aynıydı doktor artık hormon tedavisine gerek yok asla çocuğun olmaz adet olunca gel tüp bebeğe başlayalım oda tutar mı bilemiyorum dedi dünya başıma yıkıldı ağlayarak hastaneden çıktım tüm herşeyi saldım ovülasyon testleriymiş günlük ilişkiymiş yok bacaklarını kaldır yarım saat havada kalsınmış nasılsa tüp bebek tedavisine başlayacaz deyip tamamen saldım kendimi sürekli ağlıyordum anne olamayacam diye o ay sadece 3-4 kere birliktelik oldu araya bayram filan girdi bolca gezdik tozduk bayram dönüşü mide bulantım çok oldu işe gitmem gerekiyordu hafta başında 2 gün boyunca mide bulantısı çektim adetim hep geciktiği için hiç gebeliğe yormadım çünkü olmayacağını söylemişti dr eşim en son böyle olmaz işe gideceksin gel serum taktıralım dedi acile gittik acildeki dr ne olur ne olmaz beta bakalım dedi bakmayın boşuna benim bebeğim olmayacak de öyle söyledi dedim ben ihtimallere göre hareket etmem ilaç verecem sonuçta dedi tahlil sonucu bi çıktı 24031 beta 5 buçuk haftalık hamileymiş doktorun yüzüne bakarak şaka yapıyorsunuz heralde daha 1 ay önce doktor bebeğin olmaz diye söyledi bebek tedavisine başlanılacaktı dedim orasını ben bilemem ama şuan hamilesin ve ben sana ilaç veremem kadın doğuma git dedi aynı gün gittim keseyide bebeği de gördüm o an dünyalar benim oldu rabbime ne kadar şükretsem az rabbim ol dedikten sonra gerisinin hiçbir önemi kalmıyor buna inanıyorum şuan bebeğim 14+6 haftalık oğlum olacak rabbim isteyen bekleyen bu yolda yorulmuş üzülmüş herkesin kalbini kucağını doldursun inşallah 🙏🏻 🤲🏻