Adencanan Duman123 Ablam 32 haftalık erkek bebek Doğum yaptı hemşire riski yoktu bebek kendiliğinden acele etti geldi. 2500 gramdı 32 hafalıkken bekleseydi tosun gibi doğacaktı ama olmadı. Şuanda da koltukların tepesinde geziyor daha iki yaşında..
Gamzearin En Duman123 canım Allah var herşeyden önce kim nasıl bunu der canı veren Allah.2. Doktorlar tıp çok ilerde 5 aylık doğup yaşayan var lütfen inanma kimseye dedikodu laf safsata Allaha sonra doktorlara güven🙏
CansuDemir Duman123 Bu ne mal düşüncedir. Kim size yapmış bunu anlamıyorum. Teyzemin 4. Çocuğu, küçük oğlu 35 haftalık doğmuştu aniden,küvöze de girmemişti solunum sıkıntısı olmadığı için.2 küsür kg doğdu. Şuan 17 yaşında, 1.92 boyu var basketbolcu oldu çocuk.
Tuba06 Duman123 hic o disardan soylenen sozlere kulak verme beynine o kotu sinyalleri gonderme kalbini ferah tut Allaha sigin benim erken dogumum oldu ve erkek bebek 32 haftalik dogdu 1 ay gununu doldurana kadar kuvezde kaldi 1 kg 600 grm dogdu ve simdi hayatta ve 17 yaşnda bir aslan parcası ozaman da hic kalbimden ölecek bu cocuk hissi yoktu senin dedigin gibi disardan biri bu coxuk ölur diyene kadar hic aklimdan bile gecirmedim taki onlarin lafini duyana kadar sonra korkum basladi her telefon cakmasi kotu haber geldi galiba diye ama Allaha sukur olmadi ve hayat mucadelesini kazandi oglum 😊
Omaraysegul Duman123 hic moral.bozmayin. 2 yıl once kizim 29 haftalik dogdu ama 20 haftaya uyumluydu 470 gram dogdu. Ilk basta hastanede sorunlarimiz oldu 135 gun kuvezde kaldik ama suan herseyimiz normal Rabbimin izniyle. 2 yasini bitiriyor bıcır bıcır yasiylatini falan yakaladı.
Basaksmrdyn Ya böyle saçma şeylere inanma millet hep doktor anasını sayayım her şeyi onlar biliyor 😂😂 sen bol bol dinlen uzat ayaklarını. Hiç bir şey olmaz doğsa da güzel bir bakımla hepsi yaşar.
Selim_Alparslan Duman123 Rabbimden başka kimse bilmez canım boşuna üzülüp strese girme Allah’a emanet hepsi 🥰
gayecee Duman123 buradan bir arkadaşla tanışmıştım instagram dan da konuşmaya başladık hiç kopmadık onun bebeği 25. Haftalarda doğmuştu yanlış hatırlamıyorsam zor günler geçirdiler bebiş tam bir savaşçı çıktı Allah uzun ömür versin çok da güzel bir bebek oldu siz hurafelere kafanızı takmayın
Bisaniye Duman123 ya saçma sapan şeyleri kafanıza takmayın hamile halinizle ömrü veren Allah benim bebeğim 40 haftalık doğdu yoğun bakımda yattı daha el kadar bebekler vardı erken doğmuş 28 30 haftalık onlar yaşıyor benim oğlum vefat etti ömrü 40 günmüş ne diyim şimdi millete 40. Haftada doğan erkek bebek yaşamaz mı?
Hulyaaaaa75 Duman123 cok yanlıs bi kuzenim 8 aylk dogum yaptı benek kuvzde kaldı amdi paşa paşa evinde erkek bi kuzenmde cok erken dogum yaptı oda eekek malesef uzun sure kvzddn sonra vefat etti sen bakma köseye dua et allah büyük inşallah gününü doldurursn 🤲🏻
Medusa Duman123 ablamın oğlu 8 aylık doğdu ve 8 aylık yaşayıp doğmuş biiiii sürü erkek bebek biliyorum 😊 hurafe
Minelminel Duman123 merhaba olurmu öyle şey Allah bılır onu erkeği kızı mı bar bu işin rabbim kaderimİzde ne yazdıysa çok dua et canım rabbim evladını sana bagışlasın🙏🏼❤️
Grycaglar Duman123 Saçmalık ablam 32. haftasında 1900 dogurdu suan butun akranlarını boydada kılodada gectı gayet saglıklıda hıc takma kafana sen bos konusan cok olur
hohomoromu Duman123 Bence tamamen hurafe 8 aylık bebek yaşama şansı daha yüksektir asıl cunkı daha buyumus oluyor ciğerleri daha fazla gelısmıs oluyor 6 aylık bebege gore ama 6 aylık dogupta 8 aylık dogupta yasayan var tabı kı tanıdıgım tamamen Allahn bılecegı iş kısmetinde varsa yaşar inşallh zamannda dogar saglıkla boyle seyler dusunme tıbbı açıklaması olmayan 😊💙👣
Nursen21 Duman123 neden böyle ulumsuz şeyleri düşünüyorsun ki boşver gerçekten her söylenene bakma insanın hamilelikte psikoloji tamamen değişken olduğu için bunları dinlemeyip duymamak gerek
Gamzesila Duman123 çok çok çok saçma rabbim ne demişse o olur bide 8 aylık çocuk daha gelişmiş oluyo bende 7 aylık doğum yaptım ilk çocuğuma 8 aylık yapmayı tercih ederdim ama yinede nasip çok şükür kızım çok sağlıklı