Verda9224 Kızlar merhaba klomen kullanıp sonuç alan var mı acaba ? Ben bugün gttim doktora adetimin 3. günü doktor klomene başlattı ama 1 hafta sonraya randevuya çağırdı ilaç bitiminin hemen sonrası görmesi gerekmez miydi sizin süreçler nasıl ilerledi bilgi lütfen ?
Maviss718 Verda9224 Bende pcos var 4 sene olmadı doktora gittim duphaston ve klomen sayesinde şuan 33 haftalığım. Adetin 12. Günü çağırdı benim doktorum yumurtan gelişmişmi diye bakacak ona göre ilişki günleri verecek bende 3. Günü başladım 5 gün içtim çok şükür bende işeye yaradı. 12. Günü 1 tane gelişmişti 17 mm di ona göre ilişkş günleri verdi doktorum. Ben birde yumurtlama günümde birgebeningünlüğü hesabında gynosed jel aldım spermi yumurtaya hızlı ulaştırıyor ilk ay onla yapmamıştım kalmadım 2. Ay denememde ona şans verdim ve hamile kaldığımı öğrendim sanada işeye yarar inşallah 🙏
Tuqu Verda9224 gayet normal çağırmış canım, benim doktorum da 5 günlük ilacı bitirdikden 5 gün sonraya çağırmıştı. Yani adetin 2-3.gününden tam 10 gün sonraya. Ve tam büyümüştü yumurta
ghostty Verda9224 ben reglimin 5. günü klomene başlamıştım. Bir hafta sonra görmek istedi doktorum. O gün yumurtalar belli bir büyüklüğe gelmişti. 5 gün sonra tekrar gittiğimde çatladıgını gördük. Yani sizin de süreciniz benzer.
ipeekseker Normalde 5 gun kullandirilip çağırılır ama her hangi birsey olmasin diye 2 gunde de büyüme ihtimali olarak, 1 haftaya çağıran doktorlar var. Ben ilk femara kullandim, surekli 7. Gunde gidiyodum hastaneye hic 5 gunde gitmedim.
Verda9224 ipeekseker Anladım. Acaba doktorumu yanlış anladım hemen başladım ilacı kullanmaya dedim de ilaca başlatıcam seni dedi bugünkü muayenede ve bugün adetin 3. günü bugün olmasa yarın her türlü yine 1 haftaya yakın beklicektim yani benim merak ettiğim doktora gidene kadar ki sürede yumurta çatlarsa ne olacak ilişkiyle alakalı da bişey demedi zaten
Verda9224 ipeekseker Peki sonuç alabildiniz mi ? Ben pek umut edemiyorum ama tedavi olmadan da zor gibi
ipeekseker Verda9224 ilaci biraktiginiz gibi yumurta catlamaz ki, yumurta çatlasa zaten regli olursunuz. Yumurta kendiliginden catlamask için ilaci biraktiktan sonra 10 gun icinde oluyo. 2 gunluk kisimda catlicagini düşünmüyorum açıkçası
ipeekseker Verda9224 çatlatma ignesi ve iliski ile sonuç görmedim. 5 defa catlatma ignesi kullandim fakat 0 sonuç. O yuzden şimdi aşılamaya başlıyoruz.
Fekf Maviss718 hamileliğini kaçıncı günde öğrendin ve 3 günü neler hisetin göğüs ucu hassasiyetin varmidyi canim bende senin durumdayım catladi yumurtam aşılama oldu
Verda9224 Maviss718 Ben duphaston 6 ay kullandım hiçbişeye yaramadı klomen umarım farklı olur bende de pcos var maalesef 3 yıldır evliyim ama 10 aydır deniyoruz yok
Maviss718 Fekf ben sadece klomen ve duphaston kullandım çatlama iğnesi olmadı çatlıyormuş kendisi o yüzden doktorum gerek duymadı şöyle oldu göğüs hassasiyetim vardı sadece benim damarları felan çok belirginleşmişti regl günüme 5 gün vardı ama zaten pcos olduğu için adet düzensizliğimde vardı rüyamda test yapmıştım pozitifti e tabi ilk ay tutmayınca önemsemedimde dedim yoktur yani ama içim rahat değildi test yapayım zaten ne kaybedecem dedim alışığım negatife dedim bi baktım acayip silik inanamadım kan verdim felan 22 çıktı kimyasal dediler hatta değer düşük diye ama şuan 33. Haftamdayım çok şükür 🥰🙏 ümidim yokken Allahım çok şükürler olsunki bana kız evladı nasil etti umarım ki isteyen herkese nasip eder inşallah 🥰🙏
Maviss718 Verda9224 sadece duğhaston yaramıyor zaten hem adet düzenliyor hemde bebeğin tutunmasını sağlıyor klomenle beraber kullandım bebek tutunsun diye
Verda9224 ipeekseker Evet maalesef herkeste işe yaramıyor o iğne umarım aşılamada tutar haberlerini bekliyorum
Verda9224 ghostty Bana şu gün başla falan demedi hiç adetin 3. Günüydü gittiğimde o gün başladım bende umarım yanlış bişey yapmamışımdır 7 eylülde gidicem kontrole bida bakalım