LinamAsyam esraserdar34 Sizden çok güzel enerji aldım Rabbim içinizdeki dilekleri kabul etsin hayırlı ve sağlıklı şekilde kavuşun
Elfbzkrt Merhaba bende 38′im bugün doktorum merdiven in çık yürüyüş yap dedi açılman kolay olsun artık alalım bebişi dedi aöa burda bahsedilen videoyu ben bulamıyorum ismini yazabilir misiniz bir de ada çayını şimdi içsem olur mu
sedefyrs1101 Elfbzkrt Youtube a Activating labor yazın hamile kadın yerde çimde yaptiği egzersiz ilk sırada o çıkar zaten
MaMmedova_ esraserdar34 abla kasılma ne ben anlamadım da Azerbaycandan yazıyorum bebeyin taş gibi toplanmasına kasılma mı diyorsunuz?
traineemom esraserdar34 ne kadar sağlıklı bir bilgim yok ama 39+5’de eşimle korunmasız birlikte olduk ki doktorlar zaten uyarıyor son aylarda spermler doğumu başlatabilir diye öyle de oldu o gece doğumum başladı şu an 4.5 yaşında 🫠
Sema3425 Arkadaşlar 35 den beri hepsini denedim olmadı 37 +4 halay bile çekiyorum bana mısın demedi çoçuğum yerinde mutlu hint yağını denemedim o nasıl
Elfbzkrt esraserdar34 YouTube yazıyorum ama farklı farklı çıkıyor hangisi acaba yardımcı olur musun lütfen
esraserdar34 Sude10 Meryem ana otunu dün dualarla koydum suya sonra bi kaşık içtim annem suyuyla biraz sırtıma karnıma masaj yaptı ot baya bi açıldı şuna suda bekliyor doğumdan sonra sudan çıkarın diyorlar
Sehnur esraserdar34 ben eşimle tartışmıştım o sinirle sıcak suyla banyoyu yıkadım yarım saat boyunca pakladım her yerini daha sonra dışarı çıkıp 4 kat merdiven inip çıkmıltım gecesi suyum gelmişti ☺️