esraserdar34 Arkadaşlar günlerdir uğraşıyorum doğum başlasın istiyorum artık ama gece sabaha kadar düzensiz kasılmalardan başka bişey yok lütfen yardımcı olun denenmiş işe yaramış yöntemleri paylaşırmısnz
Hazaldicle esraserdar34 doktorum bugün günde iki fincan ada çayı iç dedi Hırma ye Merdiven in çık bende 39+2 oldum çok sabırsızlanıyorum artık ne zaman gelicek diye
LinamAsyam gktgmom esraserdar34 Bende 1 saat once temızlıge basladım sizler gibi ara ara sancı gelıyor tık yok. Bide vakti var ya hani ne yaparsak yapalım o vakti beklerler diye hiç bişey yapasım gelmıyor. Ama tedbir bizden değilmi yalnış düşünüyor olabılırım
traineemom esraserdar34 ne kadar sağlıklı bir bilgim yok ama 39+5’de eşimle korunmasız birlikte olduk ki doktorlar zaten uyarıyor son aylarda spermler doğumu başlatabilir diye öyle de oldu o gece doğumum başladı şu an 4.5 yaşında 🫠
gktgmom Bende burda bekleyeyim benimde kasılmalarım oluyor ama onun dışında bir şey yok artık bende doğurmak istiyorum
esraserdar34 gktgmom doktorum 1 kaşık hint yağı ye sonra yürüyüş yap dedi onu yaptım bu sefer sabaha kadar 5 dk da 1 kasılmam oldu ama gündüz tık yok
esraserdar34 gktgmom 39+3 şimdi Meryem ana otu aldım suya bıraktım Allahım duysun sesimi akşama kadar doğurmak istiyorum sağlıkla 😢
gktgmom esraserdar34 bende meryem ana otu aldım ama sancı olması gerekiyormuş onu kullanmak için sanırım ben o yüzden daha kullanmadım umarım sizin işe yarar
denizalismom esraserdar34 ben 37 itibarile başladım 39 da doğum yaptım. Ama ben hamileliğin başından beri çok hareketliydim hiç durmadım yerimde ona rağmen 39 da geldi
sedefyrs1101 Youtube da Activating labor adlı bir video var o egzersizi yapın bikaç gün içinde doğurursunuz 🥰 Yapıp gecesine doğuran lar var 😁
Ceylankarakus MaMmedova_ ben ne zmn yapsam kasılmalar oluyordu sancım oluyordu iki üç güne doğurmuştum
esraserdar34 Hazaldicle bunlarıda denedim ama yukarda bi hanımefendi bişey önermiş onu denemedim birazdan ona bakıcam
sedefyrs1101 esraserdar34 Benim gecesine sancım kasılmalarım gelmişti 3 gün sonra doğurdum açılmam da kolay oldu çok faydası olduğunu düşünüyorum 😊
esraserdar34 sedefyrs1101 şimdi önerdiğiniz videonun egzersizlerini denedim ardından merdivenleri defalarca inip çıktım yorumları okudum çok pozitif yorumları var uygulayan herkes gününde doğum yapmış inşAllah bende de işe yarar