gzm_42 ayseheyecanli ben 2 haftada bir gidiyorum perinatoloji bölümüne randevusuz gidiyorum ve 5 kuruş dahi vermiyorum ki
ayseheyecanli Mervesoku nerde çektirdiniz çok uygunmuş hiç 1500 lü bi rakam duymamıştım memnun kaldınız mı ?
Mervesoku ayseheyecanli ben bağcılarda çektirdim özel şafak hastanesinde ama ben çektirdiğimde mayıstı
ayseheyecanli selencinaar kimden bahsediyosunuz kız kardeşiniz kime gitti ? Ay ben burayı çözemedim kim kime cvb vermiş cvb ne bulamıyorum😅😅
ayseheyecanli EksiErik yarın inşallah güzel şeyler duyarsınız gülücüklerle ayrılırsınız o kapıdan 🌸 bize de yazmayı unutmayın kaç dk sürdü ilgisi alakası cihazlarının netliği video veriyor mu vs
EksiErik ayseheyecanli merhaba , tam 1 saat surdu oncesinde asiri gergindim rahatlatti dinledi anlatti uzun uzun sonra bebegin heryerine en ince ayrintisina kadar bakti rekli doppler de gosterdi cok icime sindi iyiyiz cok sukur sonsuz onerimdir.
Busekrtl Niloyaaaaa Vallahi onu bilmiyorum canım kendi doktorum yapmadı zaten onu başka bir doktor yaptı ama aynı hastanede yani ve gününü 2 3 ay önceden onun sayesinde aldım.
Niloyaaaaa Busekrtl Perinatolog ya da radyologdur o zaman canım kadın doğum doktorları yapmıyor çünkü ☺️ aynı hastanede olması iyi olmuş ama bizim buradakiler fakülteye yönlendiriyor orda da sıra bul bulabilirsen 🥴
Busekrtl Niloyaaaaa Keşke sizde de böyle olsaymış valla çünkü fiyatlar çok uçuk herkesin maddi gücü yok yani yazık günah cidden
Sinem-78 ayseheyecanli canım bende yaptırcam Ümraniye’de çamlıça görüntüleme merkezinde yaptırcam fiyatı 2000tl
Zhrbhcvn ayseheyecanli Konya başaran klinik 1500 tlye yaptırdım. Takipli hastası olduğum için ek ücret istemedi. Dışardan gelenlerde 2000 tl idi. Şuan 31. Haftadayım. Giderseniz kesinlikle öneririm.