Edessanr İnşallah bi çözüm buluruz ben süt ve süt ürünlerini aşırı derecede tüketen birisiyim fakat hamileliğim boyunca hiç iştahım olmadı bende mısır gevreği ve süt birlilde yiyerek kahvaltı yapıyordum 10 dk geçtikden sonra kusmaya gidiyordum gevrekden diye düşündüm hiç aklıma sütten peynirden kusucağım gelmemişti 1 saat önce acıktım süt ısıtıp içtim hala bulantım var ama kusmakdan miğdemde bişe kalmadı normalmi ?? Bu durumu yaşayan varmı
sonsuzmasalim Edessanr süt mü bozuk ki böyle oldun🙄🙄 süt ve süt ürünleri cok önemli gebelikte😬 bide ne kadarlik hamilesin? ilk 14 hafta bende hic tüketemiyordum hemen kusuyordum
Duygusrdl Edessanr açıkçası ben hiç kullanmıyorum süt ve süt ürünlerini. Hamileliğimden önce de kullanmadım şimdi 34+5 yine kullanmıyorum kendimi çok rahatsız hissediyorum kullandığımda . Doktorum calsimax ilacını verdi ve kışa ait bütün yeşil yapraklı sebzeleri tükettim çok şükür kilosu da boyu da iyi
aybkburk Edessanr hamile kalmadan önce süte bayılırdım ama süt içtiğim gibi kustum bi kaç kez şimdi içemiyorum çok kötü oluyorum süt görünce napcaz biz böyle yaa
Kalphanem Edessanr yaa bende öyleyim süte aşık biriydim hamile kaldığımdan beri bi yudum içemiyorum tiksindim çok üzülüyorum midem bulanıyor yoğurt süt asla yetip içemiyorum ne olacak çok düşünüyorum 🥺
Edessanr sonsuzmasalim hyr eşim daha yeni almış hergün bi paket alıyordu ama şimdi fark ettim ki süt peynir ikisinde kusuyor muşum 9+3 üz bebişimle beraber
ipktos Edessanr bende öyleydim 12. Haftadan sonra herşey normale döner merak etme ilk zamanlarda normal birşey
Minnosaile Edessanr aramız da sadece gün farkı var 🙂 tek değilsin bende aynı durumdayım , ev yoğurdu yiyemiyorum kebir yoğurt aldım onu yedim yavaş yavaş. Bazen içine ekmek doğradım bazen Mısır ekmeği bazen cacık yaptım. Yiyemiyorsam zorlamadım.
Edessanr aybkburk bende çok seviyorum hem sıcağını hem de soğuğunu ama işte şimdi içemiyorum çok üzülüyorum ya 🤦🏻♀️
Duyguanneoluyor Edessanr ben süt içemiyorm yoğurt ayran peynir çok güzel yiyorum zorlada olsa yemeye çalış canm dişlerinden kaybedersin
Edessanr Duyguanneoluyor dişlerim gitti zaten artık baş arısı gibi her gün diş ağrısı çekiyorum malesef
Liliy Ayran ya da yoğurt deneyebilirsin. Bu arada mısır gevreği en sağlıksız kahvaltı alternatifi olabilir. Yulafı sütle pişirip kuru meyve ve balla tatlandırarak deneyebilirsin. Üzerine de azıcık muz ❤️
Edessanr Liliy bende öyle yapıyorum işte yulaf içine rondodan geöirdiğim çilek muz kuru üzüm süt kendim yapıyorum mısır gevreğimi
Edessanr Minnosaile şimdi günde bi kaşık yoğurt o kadar veya yoğurta şeker döküp veya peyve püresi döküp yemeyi düşünüyorum nede olsa süt ürünü vicudumda eksik kalmaz
aybkburk Edessanr üzülcek bişey yok kuzum , napalım bulantılar kusmalar geçsin de bol bol yeriz , ben şu an bol meyve yiyorum çünkü bi onda kusmuyorum 😂😂
Duyguanneoluyor Edessanr yaa çok üzüldüm gerçekten ben çok korkuyorum dişlerime bişey olacak diye o yüzden iş yerime bile yoğurt götürüyorum öğle arasında yiyorum