obendegilim Benim kesen uzun bir fasulye gibiydi herkes erkek kesin diyordu ama bebeğim kız olacak 💖💖
Deletedmom_116 Hsnsarem-94 Daha belli olmiyor aslında ama kese yapısı oğlumla aynı ve genelde erkelerin yuvarlak yumurta gibi oluyor Kalbindne geçen olsun♥️♥️
Zeynep3 fztanne1 Fasülye keseye çoğu kız demiş benim de oğlum yuvarlaktı ya gerçekten doğru mu acaba 😀
obendegilim Zeynep3 her görüntülemede fasulye gibiydi benim asla yuvarlak görmedim, demek ki keseyle ilgisi yokmuş☺️☺️
Melissduru Zeynep3 ay inşallah 😍 bir kızım var bir oğlumun olmasını çok isterim sağlıklı olsun tabi de şimdiye kadar herkes keseye bakıp kız dedi bende kızım olduğu için kız olucak gibi hissediyorum bakalım ☺️
Zeynep3 Gizem1992 Aynen benim de aynı gün hem yuvarlak hem fasülye oldu ultrasonda 😀 Ama oğlum en başından beri yuvarlakmış 😀 bakalım dediğiniz gibi maksat muhabbet yoksa nasıl geçer 9 ay 😀😀
Esahan Kese tipi bastırılmayla alakalı. Benim alttan yuvarlak üstten fasulye o yüzden :) plasenta alttan sağda üstten solda bakalım ne çıkacak. Allah hayırla kucağımıza almayı nasip etsin.
kindacute Hsnsarem-94 Ramsey teorisine göre karından bakıldıysa erkek olabilir, eğer vajinal ultrason ise de kız. Tabi bu kesin değil 😊