kindacute Hsnsarem-94 Ramsey teorisine göre karından bakıldıysa erkek olabilir, eğer vajinal ultrason ise de kız. Tabi bu kesin değil 😊
Gizem1992 Zeynep3 aslnda bastırıldığı zaman fasülye gbi bastırmadıgı zamanda yuvarlak oluyo kese bence bu hurafelerin hepsi yanlış 😅 maksat muhabbet tabi 😀
Zeynep3 Gizem1992 Aynen benim de aynı gün hem yuvarlak hem fasülye oldu ultrasonda 😀 Ama oğlum en başından beri yuvarlakmış 😀 bakalım dediğiniz gibi maksat muhabbet yoksa nasıl geçer 9 ay 😀😀
Deletedmom_116 Zeynep3 kesem yuvarlak hafif yumurtaya benziyodu oğlum oldu şuanki fasulye gibi ne olucak bilmiyorum
Hsnsarem-94 Deletedmom_116 canım sence benim neyim olur erkek istyrm inşallah erkek olur kızım var çünkü
Melissduru Zeynep3 fasülye gibi solda kızım oldu şimdi kese yuvarlak bebek sağda ama cinsiyeti bilmiyorum 🤷♀️ 😂
Zeynep3 fztanne1 Fasülye keseye çoğu kız demiş benim de oğlum yuvarlaktı ya gerçekten doğru mu acaba 😀
Hsnsarem-94 Deletedmom_116 gören de yuvarlak kese kız diyor ilk kez sen erkek dedin bakalım nasip saglikla gelsin
Deletedmom_116 Hsnsarem-94 Daha belli olmiyor aslında ama kese yapısı oğlumla aynı ve genelde erkelerin yuvarlak yumurta gibi oluyor Kalbindne geçen olsun♥️♥️