ipkbren Hanımlar ben bebek arabamı mı aldım bi anda 😊 Prego concorde aldım instgramda iki kişide gördüm direk bikaç gündür pregoya yöneldim gidip inceledim ve direk budur dedim hafif kolay katlanma kolun iki yön dönmesi vs çok çok rahat bi inceleyin derim
ipkbren Cenayyy evet benimki de böyle hatta mağazada farkettim bu detayı ama hep anakucakları böyle dediler son gelenler böyleymiş
edaa485 Cenayyy bu ürünü ben de bugün mağazada gördüm ve gerçekten hemen bu dedim. Kesinlikle tavsiye ederim. İndirime girerse hemen alacağım. Diğer arabalara göre çok kaliteli
Cenayyy ipkbren çok dikkat çekici firmayla görüştüm dün bende gelin etiketi değiştirelim dediler sanki farklı modelin puseti gibi duruyor miosun siyah gold modeli var onun puseti gibi aynı kabul etmedim ben değiştircekler bakalım
Cenayyy edaa485 evet ben yeni aldım ama pusetindeki yazı dikkatimi çekti onu hallettim sürüşü kullanımı rahat gibi duruyor kapatıldığındada bana göre küçük ve hafif bencede tercihiniz bu yönde olmalı bu ve mios model ikiside güzel ama bu daha hafif miostan
edaa485 Cenayyy puset teki yazıya dikkat etmedim, alacağım zaman aklımda olsun bakıp alayım ben de, teşekkürler
Cenayyy edaa485 evet bakın eğer değiştirme imkanları varsa değiştirsinler hatta orijinal resmini alın gösterin ben orjinalindeki halini gösterdim öyle değiştirelim dediler
Cenayyy ipkbren eşimle gidip almıştık eşime sorup geri döneyim size tam hatırlamıyorum izmir gaziemirdeydi ama hangi mağazaydı tam hatırlamıyorum geri dönerim size ben siz izmirde misiniz ki
ipkbren Cenayyy ben kocaelindeyim genç bebe diye mağaza var instgramda da çıkar zaten direk ben oradan aldım bugün soracağım mağazaya
Emyly ebeyzzaa merhaba ben kullanan Arkadaşlarım çok memnun olduğu için tek elle katlanan ve çok hafif küçük bagajlara kolayca sığabilen kabin boy Hamilton R1 Modelini aldım şubat 2024te aldım hala kutulu garantili. araştırabilirsiniz aşırı pratik bir ürün tam sizin istediğiniz gibi Şu an ebebek’te fiyatı 9000 lira ben 5000e satıyorum çünkü bana başka bir tane hediye alındı o yüzden ilgilenirseniz bana dönün :)